Ahoj 🙂
Mám na vás takovou prosbu.
Je někde možnost dětské postýlky ( typ cestovní ) v nějakém hotelu v Praze ? Mám skoro 2lete dítě, a nechávat ho stávat ma nějaké pohovce kde nejsou zábrany nechci .
Děkuji
No.. To bude teda oříšek. Najít v Praze nějaký hotel s dětskou postýlkou bude asi velká dřina.
@makronka222 Ano to by mohlo, ale jen mám pořád strach.
Dětskou postýlku bude mít snad každý hotel. Mně se tedy při cestování s miminkem nebo batoletem nikdy nestalo, že by mi postýlku nenabídli.
@khristeesi
a co airbnb?nebyla by to s malym ditetem lepsi volba?nektere ubytka ji poskytuji.
jinak my jsme tedka na dovolene taky nemeli tak jsem z jedne strany postele dala zidle jako zabrany 🙂
@zelenaesmolda to mě nenapadlo 🙂 Děkuji za tip.
@khristeesi
co te nenapadlo?zidle nebo airbnb? 🙂
Za tech par mesicu jsme spali uz snad v deseti hotelech a v kazdem moznost detske postylky byla. Povazuji to za naprostou samozrejmost. Jen je lepsi pozadovat postylku pred prijezdem
Cestovni postylky ma snad kazdej normalni hotel/penzion. Si projed nabidky, co se ti libi. Vzdyt to vsude uvadeji, ze maji bud pristylku nebo postylku... a vsude zaskrtavas kolik vas bude, vek. Pak ti treba vyskoci moznosti, zda pro dite detskou postel za priplatek, nebo ze bude spat u vas na velke posteli... ale nevim proc by dvouletak nemohl spat vedle tebe normalne na posteli, velky to dite na to je dost, aby nespadlo