Hotel Praha, kde mají dětskou postýlku. Máte tip?

khristeesi
24. lis 2019

Ahoj 🙂
Mám na vás takovou prosbu.
Je někde možnost dětské postýlky ( typ cestovní ) v nějakém hotelu v Praze ? Mám skoro 2lete dítě, a nechávat ho stávat ma nějaké pohovce kde nejsou zábrany nechci .
Děkuji

makronka222
24. lis 2019

Cestovni postylky ma snad kazdej normalni hotel/penzion. Si projed nabidky, co se ti libi. Vzdyt to vsude uvadeji, ze maji bud pristylku nebo postylku... a vsude zaskrtavas kolik vas bude, vek. Pak ti treba vyskoci moznosti, zda pro dite detskou postel za priplatek, nebo ze bude spat u vas na velke posteli... ale nevim proc by dvouletak nemohl spat vedle tebe normalne na posteli, velky to dite na to je dost, aby nespadlo

leilinka1234
24. lis 2019

No.. To bude teda oříšek. Najít v Praze nějaký hotel s dětskou postýlkou bude asi velká dřina.

khristeesi
autor
25. lis 2019

@makronka222 Ano to by mohlo, ale jen mám pořád strach.

jaja01k
25. lis 2019

Dětskou postýlku bude mít snad každý hotel. Mně se tedy při cestování s miminkem nebo batoletem nikdy nestalo, že by mi postýlku nenabídli.

zelenaesmolda
25. lis 2019

@khristeesi
a co airbnb?nebyla by to s malym ditetem lepsi volba?nektere ubytka ji poskytuji.
jinak my jsme tedka na dovolene taky nemeli tak jsem z jedne strany postele dala zidle jako zabrany 🙂

khristeesi
autor
26. lis 2019

@zelenaesmolda to mě nenapadlo 🙂 Děkuji za tip.

zelenaesmolda
26. lis 2019

@khristeesi
co te nenapadlo?zidle nebo airbnb? 🙂

journals
26. lis 2019

Za tech par mesicu jsme spali uz snad v deseti hotelech a v kazdem moznost detske postylky byla. Povazuji to za naprostou samozrejmost. Jen je lepsi pozadovat postylku pred prijezdem