Ahoj mate tip na nejaky izipizy mikro vyslapek nenarocny s kocarkem? ...ja s
Mimcem v brisku a dcera ma 2,5 roku a jeste spi po obede takze kocarek na spani....posledne jsme vyjeli k Chate Hradek a sli jsme nahoru na Filipku to bylo v pohode....... Diiky
@makra1988 To chápu 🙂 V těhotenství jsem určitě nedělala něco jako lyžování, chodila jsem s dcerou nahoru do Brodské, tam má pán hospodářství. Divoké prasata, jeleny, daňky, králíky, sovu, křepelky, činčily, husy,...V druhém trimestru jsme zvládli Chorvatsko a i Plitvická jezera..to byl docela záhul ta trasa. A jinak v těhotenství spíš nějaká ta kultura, toho je na Valašsku taky dost. A možnost třeba welness na Horalu, apod.
Zkusil bych ty Pustevny. Pamatuji když jsme tam šli ze školy což už bude nějaký ten čásek. Táhlý kopec který by se dal s kočárkem i vyjít. Na Pustevnách jsem ale nějaký ten pátek nebyl a s kočárem jsem to nezkoušel. Leda by to mimčo bylo nositelné na zádech 🙂
V novém Hrozenkove vyjet na kohutku a jít se projít na portas. Nenáročné.
Na soláni nad velkými Karlovicemi zaparkovat a jít se projít kolem vyrezavanych soch.
Na Pustevny vyjet a co ujdete jít k radhosti, hezká cesta.
Nebo třeba jen na Hukvaldy a jít se projít k hradu a tam krásný výhled do okolí.