Maminky z F-M a okolí. Kam chodíte na bazén s miminkem?
??
Já jsem z F-M,ale první miminko teprv čekáme 🙂
My sice nejsme z F-M, ale jezdíme do Lhotky pod Ondřejníkem za rodinou a chodíme i s malou na bazén tady: http://www.u-fandy.cz/. Můžu doporučit 🙂
Měla jsem totiž v plánu jít na Olešnou, ale tam se prý může až od 1 roku. A malý má půlroku :(
@petcep já myslím že ano, protože mi říkala babička, že tam mívali nebo nevím jestli ještě mívají i nějaké organizované plavání pro maminky s miminky. My tam s malou teda byli až měla 9měsíců, ale ona měla kožní problémy jako miminko, tak se dřív nedalo 🙂 Kdyžtaj si tam zkuste zavolat, obsluha je velice příjemná, můžete se objednat na určitou hodinu atd...-) Jinak vám třeba k bazénu donesou i pití - jak nealko tak alko, zavoláte telefonem u bazénu na bar a je to i s donáškou 🙂
Má někdo ještě další tipy??
ja jsem sice z F-M, ale řeším ten samý problém. Malému bude 5 měsíců, byli jsme s ním na wellness na Slovenku, který byl původně pro mé rodiče, ale ti dali poukaz nám, jelikož mamka byla po operaci, tak aby to nepropadlo a malému se ve vodě moc líbilo a rádi by jsme s ním zašli i někde tady na bazén.
Tak slyšela jsem, že ve Frýdku tuším na 11ZŠ (myslím tu, která má bazén), tak že tam je plavání pro miminka od 3 měsíců, takže určitě tam do vody s ním můžes.
Dobrý den, chtěla bych znovu otevřít toto téma. Máte některá nějaký tip na plavání dětí od 1 roku v okolí Frýdku-Místku? Předem děkuji za odpovědi.
Je tady někdo z F-M?