Chystáme se na prodloužený víkend. Máte tipy co tam s 2 letým dítětem? Zaujal mě Mamutikuv vodní park, malé děti mají vstup zdarma, ale co rodiče? Můžu tam s ním? A co lanovka na Stezku? Myslíte, že to zvládne tak malé dítě. Díky
Ahoj, vodní park je super! Jen doporučuji přibalit pár triček a ručník 😉 Hned vedle je velký pískový svět. Syn si to ve dvou letech moc užil. Na stezce jsme byli taky, ale dvouleťák to neocení 😀
@matkacekatelka byli jsme s malym 2,5 roku, lanovku jsme meli v cene pobytu a jezdili jsme nahoru a dolu, maly z ni byl totiz nadseny. Na stezku jsem ho nebrala, ale je tam nahore u vystupu z lanovky houpacka pro deti, tak jsem zabavila tam.
@matkacekatelka určitě doporučujeme! Mamutikuv vodní park je super. Stejně tak vyjet si lanovkou nahoru, projít se a vylézt na stezku v korunách. Komplet výlet najdete popsany tady:https://www.hola-sova.com/post/dolní-morava-stezka-v-ob.... Moc si to uzijte!
@prostenika85 běhal na těch hřištích sám nebo tam s ním můžou být rodiče? Myslím, že ten náš bambula by nevěděl, co tam má sám dělat
@matkacekatelka vždy bereme rodinné vstupné, mám takový pocit, že tam ani dítě samotné nemůže. Dřív stálo 500kč na celý den, teď se dívím, že je dražší :(
@matkacekatelka Byli jsme min. víkend 🙂 Syn má teda skoro 4 roky - ale s dvouletým si to také užijete. Rozhodně v pískovém světě, pak ten Mamutíkův vodní park. Cena byla 190 Kč za osobu nad 90 cm 🙂 do 90 cm - zdarma 🙂
@matkacekatelka Byli jsme tam taky. Je to velký areál a i my si našli zábavu. Cenu vstupného si už nepamatuji, prcek si to ale užil dokonale 🙂
Koukala jsem na ceny. Je to teda pálka. Dítě do 90cm zdarma, takže ten náš to bude mít zadarmo, nad 90cm 250Kč. Takže když půjdeme dva dospělí+dítě 2 roky =500Kč. Nebo možná to má průvodce malého dítěte zdarma... nevím
@matkacekatelka Dolní Moravu mohu jen doporučit, byli jsme zde na prodlouženém víkendu s petiletym a trimesicni holcickou,bydleli jsme přímo ve Viste,takže Mamutikuv vodní svět,pískoviště i lanovku jsme měli v ceně. Dcerka z toho ještě moc neměla,ale syn se vyřadil🙃Byli s námi příbuzní s tříletým,taky spokojenost,takže za mě dobrá volba👏