Do jaké herničky v Olomouci?

sonja01
9. srp 2016

Ahojte,
do jakých herniček chodíte s dětmi v Olomouci? V létě si většinou vystačíme s hřištěm a během školního roku chodíme do rodinných center, ale teď se blíží špatné počasí a sousedi rekonstruují a my nemáme kam utéct... Vím o Olympii a o Amazonii.
Děkuji za tipy.

majatob
9. srp 2016

ještě je v parku Mraveniště a v Prioru Človíčkov 🙂

sonja01
autor
10. srp 2016

@majatob Máš zkušenosti s Mraveništěm?

andelka
10. srp 2016

@majatob Maji,byli jste už v pevnosti poznání? Dan vymyslel že chce do Olomouce,asi že tam mají tramvaje jako u nás,a já uvažuju kam tam. Bylo by to v říjnu.

Omlouvám se za vterknuti,pisu si tipy. 🙂

majatob
10. srp 2016

@sonja01 párkrát jsme tam byli, ale loupežníci už jsou velcí a já tyhle centra moc nevyhledávám 😀

majatob
10. srp 2016

@andelka Pevnost poznání je super, tu určitě do programu zařaďte!

andelka
10. srp 2016

@majatob doufám že tam jede tramvaj 😅 myslíš že je to na cely den? V Ostravě ve světě techniky jsme byli od 10 do 16:30, ani jim nevadilo že nebyl oběd 😅 chceme jet ráno vlakem a večer kolem 18 H zpátky.

majatob
10. srp 2016

@andelka jede, je to v centru 😀 já myslím, že klidně jo a kdyby už vás to nebavilo, můžete jen přeběhnout park a pokračovat ve Vlastivědném muzeu, mají tam celkem pěknou interaktivní expozici o zvířatech nebo třeba vylézt na některou z věží 🙂 Ještě e tu celkem pěkná botanická zahrada, ta je hned vedle Pevnosti

sromulenka
21. říj 2016

Za mě Človíčkov v Moritzu. Dětská herna je oddělená vrátky, krásně na ně vidím. Takže v klidu si můžu u kávy přečíst svůj časopis.. 😀