Ahoj holky byly jste s takhle malým dítětem na Dnech NATO?
@marry94
ja si tam netroufam ani s 5 letou,strasne davy lidi
Pozor na cestu tam, tvoří se kolony i na hodiny, nejlepší je jít pěšky nebo na kole. Jen se sluchátky. A celou dobu můžete být na slunku, pokud budou teploty 25+, tak je to náročné i pro dospěláky. Za sebe bych ještě počkala...
@zelenaesmolda
přesně...hafo lidi, netroufám si tam s dětmi, navíc mě nezaujalo být celý den mezi spoustou lidi, na přímém slunci...
A není si kde sednout, hodně lidí si nosilo skládací židličky. Jinak neskutečný rachot. Byla jsem jednou a vím, že já už tam určitě nepůjdu. A pokud by jsi brala kočár, tak jedině s dobrými kolečky. Bylo to na velké zatravněné ploše. Tak ať se ti po tom dobře jede.
Na sezení jsem brala starou karimatku 😉 a jídlo a pití co nejvíc svoje, páč ty fronty tam 🤦♀️ Pětiletý syn byl tenkrát nadšený 😁 S 18 měsíčním nevím….určitě hluchátka, ale vyzkoušejte, jestli je vůbec snese 😅 a nosítko nebo šátek místo kočárku.
My byli 1x pet let zpatky. Autobus plny, cesta tam nerovna, areal velky, ale preplneny lidmi. Jakmile jsi prestala jit s davem, tak jsi v zadku, jidlo neskutecne predrazene. Od te doby si rikam, ze 1x stacilo… s ditetem bych teda nesla, hlavne, pokud by bylo v kocarku.
@marry94 mame to kousek a jeste jsme s klukama nebyli. Ale oni nemaji radi davy a hluk. Zalezi na pocasi. Pokud vyjde pocasi ( jakekoli krome deste a krupobiti) budou tam davy. Jen cesta z parkoviste ev od autobusu je 1,5km. Plocha je vazne obrovska, je to hodne narocne. Starsi ma 5 a uvazujeme jestli uz letos pujdeme, jestli vsechno ujde. Za me sluchatka pro obe deti 🙂
Pořiďte mu hluchátka na uši a pokud se jinak nebojí davů lidí a pod, tak klidně.