Dny NATO s 18m. mimčem. Byl někdo?

marry94
9. zář 2023

Ahoj holky byly jste s takhle malým dítětem na Dnech NATO?

alkena
9. zář 2023

Pořiďte mu hluchátka na uši a pokud se jinak nebojí davů lidí a pod, tak klidně.

zelenaesmolda
9. zář 2023

@marry94
ja si tam netroufam ani s 5 letou,strasne davy lidi

honatko092
9. zář 2023

Pozor na cestu tam, tvoří se kolony i na hodiny, nejlepší je jít pěšky nebo na kole. Jen se sluchátky. A celou dobu můžete být na slunku, pokud budou teploty 25+, tak je to náročné i pro dospěláky. Za sebe bych ještě počkala...

veruuu_kubesovic
9. zář 2023

@zelenaesmolda
přesně...hafo lidi, netroufám si tam s dětmi, navíc mě nezaujalo být celý den mezi spoustou lidi, na přímém slunci...

marry94
autor
9. zář 2023

@alkena nad týmy sluchátky jsem taky uvažovala děkuji

candat
9. zář 2023

A není si kde sednout, hodně lidí si nosilo skládací židličky. Jinak neskutečný rachot. Byla jsem jednou a vím, že já už tam určitě nepůjdu. A pokud by jsi brala kočár, tak jedině s dobrými kolečky. Bylo to na velké zatravněné ploše. Tak ať se ti po tom dobře jede.

snahnah
9. zář 2023

Na sezení jsem brala starou karimatku 😉 a jídlo a pití co nejvíc svoje, páč ty fronty tam 🤦‍♀️ Pětiletý syn byl tenkrát nadšený 😁 S 18 měsíčním nevím….určitě hluchátka, ale vyzkoušejte, jestli je vůbec snese 😅 a nosítko nebo šátek místo kočárku.

marry94
autor
9. zář 2023

@snahnah ano určitě nositko mám právě i staršího 5 leteho a má letadla rád tak věřím že se mu to bídě libit

ellyem
10. zář 2023

My byli 1x pet let zpatky. Autobus plny, cesta tam nerovna, areal velky, ale preplneny lidmi. Jakmile jsi prestala jit s davem, tak jsi v zadku, jidlo neskutecne predrazene. Od te doby si rikam, ze 1x stacilo… s ditetem bych teda nesla, hlavne, pokud by bylo v kocarku.

zizkmi
10. zář 2023

@marry94 mame to kousek a jeste jsme s klukama nebyli. Ale oni nemaji radi davy a hluk. Zalezi na pocasi. Pokud vyjde pocasi ( jakekoli krome deste a krupobiti) budou tam davy. Jen cesta z parkoviste ev od autobusu je 1,5km. Plocha je vazne obrovska, je to hodne narocne. Starsi ma 5 a uvazujeme jestli uz letos pujdeme, jestli vsechno ujde. Za me sluchatka pro obe deti 🙂