Ahoj děvčata,nevíte prosím některá z vás o nějakém mateřském centru na Praze 4 nebo okolí,kde se cvičí s dětmi třeba na míčích a podobně?Mám 16 měsíční holčičku a do 11 měsíců jsme cvičili Vojtovu metodu,nejdříve kvůli predilekci a pak hlavně kvůli hypotonii,nyní už necvičíme,Bára už chodí sama a správným pohybovým vzorcem,takže vojtovka už je zbytečná,ale hypotonie stále přetrvává.Takže potřebujem další pohyb a nějáké cvíčo,napište mi prosím,když tak jestli chodíte taky cvičit a jak jste tam spokojené,předem díky 😉
chiwule,díky,ale tam už jsem volala a mají tam plno a hlavně jsem chtěla spíš nějaký osvědčený,který už někdo vyzkoušel a byl tam spokojený 😉 přesto ještě jednou díky 🙂
my tam chodíme a jsme moc spokojený, ale vím, že mají plno, jednoho času jsme jezdili až na Václavák protože na Praze 4 měli plno... naštěstí se uvolnilo místo, tak to máme čtvrt hodiny cesty...
do Babocky chodime jednou tydne na cviceni,maji to pro ruzne vekove kategorie,myslim,ze i sem tam maji misto,my byli dvakrat a libilo s emi to,i prckovi.ruzne hry,rikanky,na mici,opici draha...je to v KC Zahrada na JM,ostatni viz odkaz🙂
a stoji to na pulrok necelou tisicovku
a jeste jendou tydne chodime na krouzek od Domu deti a mladeze,www.ddmjm.cz.My chodime do Malicku,tam se cvici,hraje na hudebni nastroje-cinely,rumbakoule,kressli-to spis teda ja,prcek mi pres to cmara..proste ruzne aktivity.Maji tam i krouzek jenom cvika,mylsim klokanek,to se podivej na net.Stoji to 550kc na pulrok.A jsou nejenom na JM,to je po cele Praze,je to dotovane Prahou,tak je to levnejsi...Libeji s emi oba krouzky,i DDM i Babocka...tak snad jsme poradili...
rc-ctyrlistek
holky díky moc za rady,vše to okouknu a snad se někde chytíme 😉 🙂
jjaanca:ten čtyřlístek se mi moc líbí a vy tam přímo chodíte?
slavistka:na tu babočku už jsem koukala a vypadá taky zajímavě,ten druhý odkaz ni nejde otevřít ☹
Chodili jsme tam plavat. Na cvíču jsme nebyli. Je to tam moc hezký. Asi tam budem jezdit jen do herny (já na kafíčko) - Lucka potřebuje občas nějakou změnu a další kurzy si nemůžem dovolit.
ddmjm
Kdyz to napisu,tak mi to jde,kdyz na to kliknu,tak to nejak blbne..
uz to jde🙂viz výše🙂