Zatím máme ještě spoustu času, ale ráda bych, aby náš malý chodil do bazénu. Já bohužel ze zdravotních důvodů do vody nemůžu (možná se to po porodu změní, ale moc s tím nepočítám) tak by mě zajímalo, jestli může chodit s tatínkem? Popř. jestli nějací tatínkové se svými ratolestmi chodí, nebo to je výhradní doména maminek. 🙂
@paajus u nás chodí tatínci běžně 🙂
Brácha chodil postupně se všema třema dětma, a kamarád chodí s malou taky 🙂
Přítel s dcerkou taky chodil, střídali se s její maminkou.
S nami na plavani take chodili tatinci 🙂
Ano chodi, i manzel. Tatinku chodi vic nez by si clovek myslel 🙂 napr min tyden 4deti 4 tatinci, i jindy.
u nás taky se synem chodil manžel a rozhodně nebyl sám, chodili tatínci i dědové... a to jsme maloměsto..
I se mnou do kurzu chodili s miminkami i tatinci. Urcite uz to neni vzacnost
Můj manžel chodil a nevidím na tom nic divného - proč by vlastně nemohl? Zpočátku právě nechtěl, ale spíš kvůli tomu, že tam prý jsou jenom ženský, ale pak jsem ho přemluvila a byl rád, že začal s malou chodit. Takže určitě.
@alen_ka
@scvrcek Řekla bych, že jsem neudělala nic hrozného. Ostatní rodiče nás taky budou mít na fotkách, fotky z plavání používá i bazén na svých stránkách a nedala jsem sem žádnou pobuřující fotku, stejně jako zde nejsou jména a nic osobního. Pokud by sem někdo dal naši fotku, rozhodně bych na tom nic špatného neviděla, ale asi je to věc osobního názoru.
Ano chodí 🙂 dokonce i strýcové a tety 🙂
@apacheee psala jsem to ja 🙂 nas taky urcite nekdo ma na fotkach z plavani, jen holt nevystavuje verejne, o osobnich datech, ci poburujicich fotkach jsem nepsala 😉 z plavani, svatby a jinych akci se nas vzdy kazdy pta, zda souhlasime se zverejnenim fotek. Ostatne napr. i mk se pta, zda kz, fotky ci clanky muze publikovat na FB. Take jsem dodala, ze treba memu manzelovi by vadilo, kdyby byl verejne vystaven bez jeho vedomi k tomu jeste cizim clovekem, me osobne taky. Ano je to osobni nazor a pristup, i respektovani druhych a jejich soukromi. 🙂
Ano, u nás chodí s dcerou plavat tatínek. A mám(e) to tak v plánu i nadále 😀
Určitě chodí. Já chodila ze začátku, kdy se malá musela víc držet, ale teď úspěšně převzal štafetu tatínek. Je dobré vybírat i plavání ve speciálních nerezových vanách, tam je chlóru opravdu minimálně a třeba bys mohla plavat i ty. U nás je takovým zařízením Mišutka www.misutka.eu
@paajus my chodíme na plavání s dcerou a s námi na kurzu bylo ve vodě dítě s tatínkem.. 🙂 takže myslím, že může.