Český ráj s kočárkem. Máte tip?

k2792017
10. črc 2024

Ahoj holky, poradíte kratší výlety v okolí Turnova, co se dají projet kočárkem a zabaví se i starší děti 3 a 6 let? Aby po cestě byla třeba rozhledna, hřiště… Něco jsem samozřejmě našla, ale jsou to dost velké trasy (mimino půl den v kočárku nevydrží a mladší syn řve, že ho bolí nohy, prostě rodinná idyla), často také narážím na to, že něco naplánujeme a pak zjistíme, že to nakonec až tak sjízdné není a vracíme se… Případně i uvítám tipy na koupání, kde je dostatek stínu… Díky!

jaja01k
10. črc 2024

Z Hrubé skály na Valdštejn

ada22
10. črc 2024

A mimino by to v nosítku nebavilo? Samozřejmně kdyby nebyla taková vedra. Jaký máte kočárek? My v tomhle období měli nasazený sporťák a když starší bolely nožičky nebo se potřebovala prospat, tak šla do kočárku a mimino do šátku. Taky někdy pomůže sledovat vrstevnice a přijde mi, že žlutá trasa většinou vede horším terénem. Jednou jsem někde četla, že to barevné značení turistických cest má nějaký význam. Promiň, že jsem úplně neporadila trasu.

eleanor151515
10. črc 2024

Pred tyzdnom sme boli v Ceskom raji na 5 dni - dcerka 2 roky zvladla kazdy den 20km (cast usla, cast sme niesli v krosne).
Pocas cesty som vymyslala ulohy, radovala sa z prírody/ stromov a zvukov vtakov 😊
Krasne su Sedmihorky - pláž, kupanie, detske preliezky atd
Hruba skala zel.st - Hruba skala - Valstejn
Trosky - Vidlak
Teren je prevazne asfalt, zemina ale aj kotene stromov (neviem aky mas kocik)