Ahoj zajímá mě jak trávíte celý den s ročním dítětem když jste doma celý den sami?
Ráno jedeme do obchodu, když potřebuji nakoupit. Přes to největší horko jsme doma. Máme tu celkem příjemně. Malý si dost vyhraje. Po obědě spí, chvilku kouká na pohádku.. Ven chodíme nejdřív kolem 16. Hodiny. Buď na zahradu kde napustim bazének. Nebo se projít.. Já sama horko nesnáším moc dobře. Na koupak mě neužije..
Několikrát do týdne jedeme pryč - návštěva, výlet. Či někdo přijede k nám. Někdy na chvilku, jindy na celý den. Jinak ráno spolu poklidíme, hrajeme si, čteme, zpíváme. Dopoledne spí 1,5-2h. Po obědě jdeme většinou ven, zařídit věci, nakoupit. Po svačině znovu spí cca 1-1,5h. Následuje zase hra, procházka venku. Někdy se zabaví sám, jindy po mně lozí, skáče.
O víkendu jezdíme na výlety.
Když byl malému rok tak po snídani jsme šli na nákup, pak jsem buď vařila, uklízela nebo prala a u toho mi asistoval, po obědě spánek cca 2 hodiny, pak jsme si buď hráli nebo jsme šli na hřiště/do parku na kačeny/s kamaradkou a jejím synem na procházku. Mezi 6 a 7 jsme si prohlíželi knížky a tulili se, v 7 večeře, o půl 8 vana a v 8 byl v postýlce.
Malymu je zrovna rok 🙂 a treba dnes jsme o pul osme vstali. Umyli jsme se, oblikli a ja se nasnidala. Poklizela jsem barak a malej si hral. V deset dostal svacinu a sli jsme ven, koupili jsme nejaky ovoce a pak prochazka behem ktere se skoro hodinku prospal. Ve 12 jsme dosli domu, obed, hrani a od dvou do tri zase spal a ja teda taky 😀. Pak jsem vytirala a malej si hral, ve 4 jsme sli na zahradu a zase svacina, Hrabali jsme travu. Kutaleli micek a doma jsme byli v 7. Vecere, koupacka, mlicko a 19:35 spal 😋. A ja s manzelem vecer pivo, film a u toho sem zavarovala prednidavky a pak neco malo do prace.
My to mame podobne, jen jsme ted doma cely den, protoze mala mela teploty. Sama si teda jeste nevyhraje, tak musim byt u ni. A jezdime jednou tydne cvicit a plavat.
Bydlíme na malé vesnici, převážně starší lidi v okolí a využití taky žádné. Dvě starší děti budou na prázdninách, přítel v práci, a já přemýšlím jak nám zaplnit aspoň někdy nějaký den.Nevíte náhodou kam se dá jít na výlet v okolí Prachatic popř. Českých Budějovic?
Jsem na tom se zakladatelkou stejne, mala ves, nikde nikdo, zadne hriste, skoro zadne stromy, lde by byl stin, tak jsme ted skoro cely den doma, jen kdyz je lip, jdeme se projit, vsichni z rodiny oracuji, kamaradky vsechny bezdetne a pracujici, nikdo na nas nema v tydnu cas, abychom my jeli k nim, nebo oni k nam, jednou v tydnu jezdime plavat ale to je vse, manzel rano odejde a vraci se vecer, kdy je uz mala vykoupana a chysta se spat...
Dala jsem ji do kocaru, vzala deku, hracky, jidlo a sla, jela do parku. At sama nebo s kamoskou, bezdetnou i s ditetem. Mam v okoli 20min busikem park, kde tece ruznyma kanalama voda, jsou tam kladky, mlyny atd a deti se tam vyradej. Kdyz uz jdu ven, tak me to bavi na cely den. Koupak. Vylet do minizoo. Ke znamejm na zahradu - babicka, teta, nasi... Takovy to dopoledni smrdlani nekde venku na hodinu a pak odpoledne nekde kolem baraku - to me neba. Byl taky den, kdy nebyla nalada a byla jsem doma cely den...