Maminky,
byl tam někdo? Je to na vice místech. Na které místo nejlépe vyrazit a kolik času to zabere? Má cenu tam jít jen na odpoledne cca od 14 hodin? Jak se vám tam líbilo?
díky všem za odpověď!
Tak my jsme tam byli odpoledne a ani nevím jak jsme tam byli dlouho. Dětem se tam moc líbilo a kdyby jsme nemuseli na vlak tak by jsme zůstali déle 😃 Jo a byli jsme v ty Valdštejnské jízdárně tam je to prý víc pro děti😃
Za dopoledne jsme zvládli Jízdárnu i Kampu, na Kampě už toho tolik není, ale máme odtud největší úlovek, večerníčkovskou čepici 🙂 Možná bych šla asi dřív na Kampu, tam nebyly fronty na vstupenky, kdežto v Jízdárně byla, když jsme odcházeli, fronta přes půl nádvoří (ve čtvrtek), my to ráno měli asi na 5 minut čekání (asi pět lidí před námi), paní to u pokladny moc neodsejpalo. Šla bych klidně ještě jednou bez dětí 😀 A dětem se líbilo moc.
My byli v jízdárně v pátek, přišli jsme chvíli po deváté a šli jsme v podstatě skoro k pokladně, když jsme v jedenáct odcházeli, tak řada čekajících lidí ještě přes celé nádvoří a kousek za roh.... ale jinak výstava úžasná, děti spokojené, já taky 🙂 fakt doporučuju
Já se teprve chystám. Kamarádky byly s dětmi (3 roky) a byly moc spokojené. Zabralo jim to asi 2-3 hodiny.
byli jsme minulý týden - vyšlo nám to, že jsme tam dorazili cca 5 minut před 9h a byli jsme tak 20-25, ale pohoda čekali jsme na lístky chvíli 🙂, ale když jsme pak šli pryč tak to byla mazec 😀 - fronta obrovská ...., ale malá si to užila. Jen na tu Kam´pu jsme nešli - šli jsme na Karlův most a Staromák - do PH se moc nedostaneme a bylo krásně na couračku 🙂
Nebyla jsem tam, ale prej je moc hezká, říkala kamarádka 🙂
Byla jsem a zabralo nám to asi 2 hodiny. Šli jsme hned na otvíračku, pak už byly hrozné fronty. Byli jsme ve Valdštejnské jízdárně a výstava se nám moc líbila.
Výstava je prodloužena do 27. září🙂 Původně měla končit tuto neděli.
My jsme tam byli a byli jsme tam kolem poledne akorát. Bylo to moc prima, uvnitř jsme strávili cca 2 hodinky, možná kousek dýl. 🙂