Ahojky, asi to bude dost hloupé přesto se zeptám. Hlídám si pravidelně menstruační cyklus a měřím si bazální teploty. Menstruační cyklus mám vždy pravidelný. A bazální teplotu mám vždy okolo 36°C , když jsem měla mít vždy menstruaci byla v den kdy měla přijít i nižší. Ale jde o to že mám nyní již dva dny zpoždění . A bazální teplotu jsem včera měla 37,3°C a dnes taky. A nemám ani menstruační příznaky. Žádné bolesti břicha atd. Jen mám citlivé prsa. S přítelem máme už jedno dítě a momentálně druhé dítě jsme neplánovali. Já si neberu antikoncepci jelikož mi nesedla. Ale před osmi lety jsem ji brala a stejně jsem otěhotněla. A přítel si dává pozor již celých sedm let. Přesto se zeptám jeto sice hloupé ale je možné že bych byla těhotná??? Stále mi to vrtá hlavou ale test si zatím nechci dělat, říkám že třeba ještě menstruace přijde.
a ovulace dle BT proběhla kdy?
Ovulaci jsem měla 19.7.
Udělej test? Teď už by tam mělo být vidět to potřebné.
Jinak tu teplotu 36 myslíš před ovulací,po ní nebo kdy? Jaké mivas teploty v druhé fázi?
Každopádně možné to určitě je,i mistr tesař se někdy utne,a přerušovaná soulož je ještě méně spolehlivá než to přes co máte první dítě.
@jitulka89 ty jsi krvácela když jsi měřila 15 DC. Ja měla 5 dní spoždění vysokou teplotu, 2x poklesla před menstruací očekávanou a vden kdy jsem začla špinit a pak se večer rozkrvacela a teď krvácím tepla 37. Jsem gravidní? Nebo za to může lehké nastydnuti. No jsem 9 měsíců po porodu i to může být rozházené.
@tehulkamaminka asi to může být tím nachlazením, když už přišla MS tak tomu šance moc nedávám
@jitulka89 hm to bude nachlazení, máš pravdu. No nic tak příště
Mám datum menstruace , ta se nedostavila a teplota se drží 37,3 . Je možné že man naději? Mam šest dní od ovulace , na test je brzy ale druhý den mě poboliva v podbřišku a menstruace nikde a teplota stále vysoká
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@orkide Nechráníte se, spíte spolu, máš zpoždění, máš zvýšenou BT - ano, je to možné.