Zvláštní těhotenství. Biochemické?

andreahol
30. črc 2024

Dobrý den, mám dotaz. 13.6. jsem měla poslední menstruaci, 18.7. jsem měla první pozitivní test, a 24.7. jsem šla na ultrazvuk. V děloze ale nebylo nic, nabrala se krev, kde HCG bylo 900. 29.7. jsem šla na další ultrazvuk, a v děloze stále nic. Mám jít do FN na vyšetření kvůli vyloučení mimoděložního těhotenství. 29.7. jsem ale dostala večer menstruaci a dnes 30.7. mám téměř druhou čárku na těhotenském testu pryč. Chci se zeptat, je možné že to bylo třeba biochemické těhotenství? Nemá tu s tím někdo zkušenost?

katezina11
30. črc 2024

@andreahol ano je to možné, niečim podobnym som si pršla v apríli. Tiež nebolo nič vidno v maternici ale ani mimo nej. Bola som hospitalizovana pre podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo, tam sa im niečo zdalo na ľavom vajdovode ale bolo to veľmi malé. Nakoniec hcg začalo samé klesať a to čo našli na ľavej strane na sone už vidno nebolo. Uzavreli to nakoniec ako missed abortion. Lekár mi vysvetľoval že zrejme odumrelo bábätko hneď a nerástlo našťastie vo vajcovode ďalej, tak si s tým telo poradilo samé že ho vypudilo do brušnej dutiny, kde sa vstrebalo. Hneď ďalší cyklus som znovu otehotnela, momentálne som 9tt. Držím palce ❤️

lencaa11
31. črc 2024

@andreahol ano možné to je pokud test slábne či není už pozitvni

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru