Zvláštní pocit. Máte podobnou zkušenost?

spilka1234
30. říj 2022

Holky nedá mi to a jdu se svěřit. Na začátku měsíce jsem brala asi týden kapky Ginex (nadávala jsem tu chuť) a od poslední MS si přijdu zvláštně. Mám citlivější prsa občas tlak v podbřišku, žaludek na vodě. Test jsem si samozřejmě dělala ale sněhově bílo. (podle mě je ještě brzy). Stalo se vám některé že jste byli těhotné a tělo reagovalo hned od začátku? Samozřejmě počkám do MS ale prostě mi to vrtá hlavou. :roll:

lencaa11
30. říj 2022

@spilka1234 záleží v jakém cyklu teď jste jak dlouho máte do Ms atd...někdy tyto příznaky nejsou tehu ale můžou bejt od těch kapek atd...

barulina
30. říj 2022

@spilka1234 hele já poznala vždy docela hned že jsem v tom. Tedy po 1.tehu, to jsem byla jiná, ale nevnímal to, došlo mi to až zpětně. Další dvě jsem poznala hned

spilka1234
autor
30. říj 2022

@lencaa11 MS mám dostat za týden ale tento "stav" mám od ukončení MS

spilka1234
autor
30. říj 2022

@barulina Tak jsem uvidím příští týden to mám dostat tak se ukáže jestli jsem jen švihá nebo ne 😅

biciklissie
30. říj 2022

Já vždycky tušila, že jsem těhotná. Prostě najednou jsem si podvědomě dávala pozor na břicho, hlídala rohy, atd. Pak mě vždycky teprve napadlo si udělat test. Ale zase na druhou stranu, sugesce je taky silná.

jjasmina
31. říj 2022

@spilka1234 NU já to poznala až nějak kolem terminu ms, klasicke rano kafe a cigareta , navalilo se mi a šla jsem zvracet, další cogaretu jsem si už nezapalila 😀 Jinak kdyyž jsem většinou myslela, že jsem těhotná, tak jsem nebyla teda, tohle byl vcelku i tak šok

koko123
31. říj 2022

@spilka1234 před dvěma měsíci když jsem se začali snažit, jsem testy měla také sněhobílé a všechny tyhle priznaky, co más ty. Nakonec z toho nic nebylo. Další měsíc snažení žádné příznaky vůbec nic. Teď jsem 6+3 a až poslední týden mám pocit na zvracení hlavně když se nenajim. Jinak nic. Nebýt zpožděné menstruace tak o tom ani nevím.

spilka1234
autor
31. říj 2022

@koko123 Uvidime dnes jsem zkousela zase test a negativni :-/ (Podle me je brzo ale zvedavost je silnejsi) Zaludek jak na vode mam a to i kdyz tchyne zala ostreji zatacku to jsem myslela ze vrhnu 😀 Ale uvidime moc sanci tomu nedavam. I kdyz prijemna zprava by to byla 🙂

spilka1234
autor
31. říj 2022

A jeste takoovy dodatek rozhodne chodim vic curat a prochladla nejsem to vim 🙂

koko123
31. říj 2022

@spilka1234 no mně testy ukazovaly od 12dpo a to duchy ktere jsem musela hledat a poradny čárky až od 16dpo

spilka1234
autor
31. říj 2022

@koko123 Uplne nevim jak se to pocita 😀 Ale myslim ze jsem 23dc rano jsme delala test a nic tak uvidime 🙂 Se mnou je to tezsi delam jen nocni takze testovat rano je u me nemozne 😀

koko123
31. říj 2022

@spilka1234 DPO jdou dny po oplodnění(kdys měla ovulaci, oplodnujici sex)

spilka1234
autor
31. říj 2022

@koko123 Tak to absolutne netusim 😀 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru