Zvětšily se prsa, slabá MS, lesklé oči. Jsem těhotná?

lucie_palfi
26. srp 2015

Ahoj,
Potřebuji poradit. Jsem celá nedočkavá čekat tak bych chtěla vědět váš názor 🙂
Asi v sobotu jsme začala pozorvat na sobě, že se mi zvětšilo pravé prso o číslo možná o 2, byla jsem nervozní protože jedno velké druhé malé :D ale už se srovnaly. ještě předtím jsem to měla dětat ale neřešila jsme to říkala jsme si že je to pouze zpoždění ale 24. jsme to jakože "dostala" no jenom kapička na kalhotkách ale pak už ni, na vložce jsme nic neměla pak 25. to samé a 26 taky ale to bylo přes noc ale to bylo jako kdyby mi to káplo z prstu. Přítel mi říká, že mam zvláštně lesklé oči a různé výkyvy nálad, zpozoroval jsme že jsme strašně citlivá poslední dobou a pořád bych brečela a i chutě mam.
Strašně bych mimi chtěla ale bojim se toho testu chci počkat ještě týden tak jestli si spíše myslíte že jo nebo že ne 🙂
moc děkuji za odpovědi a vaše názory. 🙂

lv
26. srp 2015

to už by bylo vidět na testu spolehlivě

saruska89
26. srp 2015

@lucie_palfi ja jsem to tehda taky dostala, ale nakonec to nebyly kramy, ale zahnizdovalo se mi v brichu mimi a nekdy pri tom zahnizdovani zenska trochu krvaci... Tak treba to je ono? Poznas na tuty ale z testu no.... Drzim palce 🙂

mysicka_lb
26. srp 2015

Jak píše @lv, toho testu bych se nebála a udělala si ho🙂

svetlus_pepca
26. srp 2015

To ti tady může deset lidí sdělit názor, že těhotná jsi a deset, že těhotná nejsi. Ale nejsme těhotenský test 😀 Jinak to asi nezjistíš. A čekat nemá cenu. Není na co 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru