Zvětšení dvorců a žilnatá prsa

martinalavre
2. črc 2016

Ahoj holky
obědnana k doktorovy jsem na pondělí 🙂
chtěla jsem se zeptat prsa mě nijak nebolí ale jdou vidět žili a prsní dvorce po okrajich tmavnou jsou zvětšené a trochu vypouklé
v jakém tydnu se si tohohle všimly vy ?

kotty
2. črc 2016

žil hodně brzo, to tak 4. týden, dvorce až nedávno kolem 30 tt, ale jsem celkově světlý typ

martinalavre
autor
2. črc 2016

aha ja jen že se mi o trošku zvětšili dvorce a a na začatku okolo dvornic mi to začalo tmavnout

kotty
2. črc 2016

to je přirozené, nevím kolik jste tt ale prsa se mění a připravují

lv
2. črc 2016

jo, hodně jdou vidět žilky, to už ze začátku..i dvorce se zvětší a tmavnou..kolem porodu až dost, skoro čokoláda 😀

jitullinka
2. črc 2016

Dobrý den můžu se připojit?Mam úplně to samé ke všemu nafouklé tvrdé břicho,do MS mi zbývají 3 dny a testy negativní nemáte prosím někdo zkušenost ? 😒

eviicka
2. črc 2016

No co se týká žil, tak ty mi byly vidět více před MS pokaždé, takový další PMS. Teď to je někdy víc někdy míň. Opravdu lehké tmavnutí jsem začala pozorovat až tak kolem 28 tt. Jak to bude dál, se musím nechat teprve překvapit.

Pokud se snažíte moc držím palce.

jitullinka
2. črc 2016

No uvidím jestli ta mrcha přijde 😀 prsa šíleně bolí ale moc děkuju za odpověd Vám a miminku přeju hodně zdravíčka 🙂

martinalavre
autor
3. črc 2016

a jak to holčiny maté s nevolností jsem 6tt ale mám pocit na zvracení a hned to přejde a večer jsem se tak zbudila 2y tak jsem rači spala s kyblem :D

stepanka245
10. črc 2017

Holky ničeho nic se mi udělalo tohle nikdy jsem to nemela nevíte s čeho by to mohlo být?

blahova_andrea
10. črc 2017

koukám, že jsem se vždy málo sledovala 😀

blahova_andrea
11. črc 2017

@stepanka245 promiň, od včerejška ti koukám na prsa a pořád nevím, co mám vidět? co to měl foťák zachytit? 😅

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru