Zvětšená, citlivá prsa. Podobná zkušenost?

juliiiie
3. led 2021

Holky, plus/minus 3DPO se mi tak dvojnásob zvětšila prsa, jsou bolestiva a citlivá na dotek, nemůžu na nich ani spát 😞😁🤷🏼‍♀️ Jen co mě zaráží, ze bradavky citlivé nemám. Většinou mívám citlivá prsa tak 5 dni před MS, ale teď jak říkám, bylo to hned po ovulaci. Dnes jsem 26DC a 9DPO.
Nevím k čemu prisuzovat, žádné hormony neberu a o miminko se snažíme už dlouho. Budu moc rada za názory kdo zná podobne situace a taaak 😊

ema90
3. led 2021

@juliiiie O miminko se snazite dlouho, tudiz bych to prisuzovala vsugerovanym priznakum, protoze 3dpo vas opravdu nemuzou prsa bolet z tehotenstvi.
Mohou vas bolet z ovulace, z blizici se ms, ale ne z tehotenstvi.
Teprve ted, pokud by se podarilo otehotnet, se zhruba uhnizduje vajicko.
Doporucuji pockat na vynechani ms a prestat se sledovat.

juliiiie
autor
3. led 2021

@ema90 Noo, to právě vím 👍 ze to tak brzy nejde proto se ptám na názory k čemu ta prsa, tu bolest prisuzovat.Říkám...neznám tuto situaci, nemivam to tak...je to pro mě úplně nove, z toho mám také divny pocit..takže se jen ptám na názory, od toho tady i ty diskuze přeci jsou..ze si každý muže poradit...

ema90
3. led 2021

@juliiiie Vsak odpoved mate, bolest prsou muze byt od ovulace nebo od toho, ze se blizi ms. A je jedno, ze driv jste to tak nemela. Vubec bych tomu nevenovala pozornost, zbytecne se pozorujete.
Chapu snahu o miminko, ale vsugerovat si priznaky je velmi snadne. Taky vam muze prijit, ze vas picha v brise, ze chodite casteji curat atd.
Az vam vynecha ms, tak tomu venujte pozornost.

michaelarousova
3. led 2021

@juliiiie muze to bejt jeste k ovulaci a pretrvavat az do ms..to ze ti prsa takle nikdy nebolela neznamena ze nemuzou zacit ted☺️ Tpim na pms a kazdej mesic mi bylo neco jineho ..a jak se pise tady uz vse je v hlave☺️ Bohuzel vsugerovat se da kde co ☺️

kvetuska145
3. led 2021

@juliiiie mam to uplne stejne, taky se snazime o mimi dlouho a priznaky uz jsem zacala prehlizet, nekdy mne neboli nic, nektery mesic prsa od ovulace az po ms. Nektery mesic mam ovulacni hlen ovulku nemam a nebo zase naopak. Takze tohle uz jsem uplne zavrhla a ridim se maximalne bolesti podbrisku, kterou mam kdyz mam ovulku a nebo potvrzene od dr. Takze bych nad tim vubec nepremyslela a pockala na test. Opravdu to nic neznamena ale taky muze🥰 drzin palce at to dopadne jak si prejes🥰

juliiiie
autor
3. led 2021

@kvetuska145 moc děkuji za zprávu a za názor 😊

kvetuska145
3. led 2021

@juliiiie drzim palce ✊🏻🍀🥰

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru