Ahoj.
Poslední MS 9.4. 7 dni po zpoždění TT negativní. Kontrola na gynekologii 27.5. Paní doktorka mi oznámila, že mám vysokou sliznici a nabídla mi injekci na vyvolání. Jelikož mám poměrně velké bolesti v podbřišku, přijala jsem ji s tím, že snad už bude brzy vše za mnou. Dnes 6 dni po píchnutí staleté nic.
K dnešnímu dni je zpoždění 24 dni. Od injekce 6 dni. Pronesla jsem větu, že mě takto pálila žáha naposledy v těhotenství (už 3 dny v kuse ). Začala sem nad tím přemýšlet. Je reálné, že bych mohla byt ještě těhotná ? Nesnažíme se. Mám letět do města pro test ? Něco sem přečetla, ale vůbec nevím. Děkuji za názory.
@eluseelaeli vyzkoušela bych test a když bude negativní tak je chyba někde jinde
Děkuji. Zkusím to tedy. Brala jsem to, jako že ne. Když 7 dni po vynechání byl negativní .
@eluseelaeli přesně takto jsem to měla u prvního těhotenství. Šla jsem na gyndu, že mám už 8 dní zpoždění a TT negativní. Udělal ultrazvuk a že tam nic nevidí. Pichl mi vyvolávačku s tím, že pokud se MS nedostaví do 10 dní mám přijít. Nepřišla, udělala jsem si TT a byl pozitivní. Doktor pak těhotenství potvrdil.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eluseelaeli určitě bych zkusila,