Ahoj všem. Jak vyplývá z názvu, nejsem si jistá jestli bych nemohla být těhotná. MS má sedm dní zpoždění, zkoušela jsem RapiClear- 2 v 1 kazety. Test jsem dělala před 2 dny naposled, tedy v pátém dni zpoždění a byla jenom 1 /. Proč si nejsem jistá- s přítelem jsme použili kondom, ale až po čase, ne od začátku. Až do této chvíle mě jenom minimálně píchlo nepatrně v podbřišku. Pár dní před očekávanou MS jsem se cítila tak šťastně bez důvodu a cítila jsem se těhotně zkrátka :D. Vím, že hodně je to o sugesci, ale před MS bývám vždy na zabití a tuhle jsem prožila poklidně. Dnes se k mini křečům přidala i citlivost bradavek. Mohla jsem přibrat taky dobré 2 kg. Měla jsem velkou chuť na maso a slané třeba. Ke gyn. se chystám příští týden, ale nedá mi to se nezeptat tady na vaše postřehy. Děkuji!
@prostejina Díky. No jsem ve vytržení, protože si říkám, jestli může tak rané těhotenství někdo vycítit ještě před očekávanou MS, kdy jsem ještě netušila, že budu mít až takové zpoždění. (Vždycky nenejvýš den)
@srdickovy_pernicek jako asi může.. Já třeba vim, ze je Madlenka z pravyho vaječníku 😀 to byla tak divna bolest, taková jiná, ze jsem věděla, ze se podařilo 🙂
@prostejina Madlenka- to je krásné jméno! Já chvilku cítím, že to není jako před MS, ale pak už zas nevím.
@srdickovy_pernicek nejkrásnější <3 🙂 tak uvidis..jestli mas clearblue, tak se testni zítra ráno, ale chce to fakt tu ranní. A ty bys miminko chtěla? 🙂
@prostejina Tak jsem čekala na ten termín u lékaře no a než jsem se tam dostavila, dostala jsem to. Sice slabší, ale ms. Miminko jsem chtěla.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zítra bych udělala další test z ranní moci. To ostatní (příznaky), je vsugerovany 🙂 jestli jsi těhotná, tak hodně v začátku (tím by se vysvětlil i negativní tt), a to takový příznaky ještě nejsou 🙂 preju ti, at to dopadne tak, jak ty chceš 🙂