Zpoždění MS, test negativní

sakra1234
2. led 2018

Ahoj, jen chci nějakou radu. Je mi 15, menstruaci mam celkem pravidelnou, mívám cca 3dny rozdíly. Poslední menstruaci jsem měla 29.11.-2.12., teď sem ji měla dostat 27.12. a nedostala jsem ji, takže momentálně mám zpoždění šestý den. Dnes ráno jsem si děalala těhotenským test a vyšlo mi tam, že těhotná nejsem. S přítelem jsem spolu spali bez ochrany, ale je si na 100% jistý, že se do mě neudělal, udělal se asi az 5minut potom mimo mě.. Myslíte si, že můžu být i tak těhotná?

shine2015
2. led 2018

@sakra1234 test negativní tak nejspis ne - záleží kdy byl sex a kdy ovulace - každopádně poreste si antikoncepci do budoucna 😉 mej se hezky..

jancabr
2. led 2018

I při pravidelné menstruaci jsou občasné výkyvy běžné a to v jakémkoliv věku natož v pubertě. S největší pravděpodobnosti teď těhotná nejsi.

slayc
2. led 2018

pokud je test negativni, nejspise nejsi. Kazdopadne, pokud chcete provozovat sex, neco si o tom zjistete. To, ze se do tebe neudelal, neznamena, ze otehotnet nemuzes. Preejakulát, neboli kapičky lásky třeba, spermie taky obsahují, to penis během vzrušení dělá zcela běžně a chlap o tom ani neví a neni schopny tomu zabranit... Kupte si kondomy, nebo si pořiď antikoncepci. Snad vas to poucilo.

normalnimatka
2. led 2018

nejspíš ne, ale přerušovaná soulož rozhodně není stoprocentní ochrana... a to i když si jst nevimjak jistý, že ke konci došlo až pak...

hesstia
2. led 2018

kamarádka má z přerušované soulože 2 děti... pokud je test negativní, tak to bude nejspíš v pohodě, ale příště radši šup pro kondomy, 15 je safra nízký věk na to mít dítko....

sakra1234
autor
2. led 2018

@hesstia My právě kondomy používali, ale zjistili jsme, že je přítel alergický na latex, tak sme to delali bez kondomu, a už jsem objednaná k doktorce, aby mi předepsala antikoncepci...

hesstia
2. led 2018

@sakra1234 kondomy jsou i protialergenní, mě taky klasický latex dělá problémy, mívám pak záněty nebo dlouhé svědění potom, ale na netu se to dá sehnat v pohodě.... určitě se něčím chraňte, než ti nasadí tu antikoncepci, ono ještě musíš počkat na menstruaci než to začneš brát a tak... 🙂 ale je fajn, že to řešíš hlavně, držím palce 🙂

dachzu
2. led 2018

Mam to uplne stejne. Posledni menstruace 27-2.12 a dodnes se mi menstruace nedostavila. Je mi 28 a jsem po samovolnem potratu ve 4 mesici tri roky zpatky a operacich s myomy. Prsa me neboli, ale v podbrisku mam porad bolest jak pred menstruaci. Delala jsem si uz tri tehotenske testy a vsechny byly negativni ani s naznakem druheho prouzku. Nemate s tim prosim nekdo zkusenost?😔

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru