Zpoždění MS, negativní těhotenský test. Mám doufat?

syslik91
6. říj 2015

Ahoj dobrý den,
Nějak nevím kudy kam a potřebuji nějaké rady, reakce, prostě si o tom s někým promluvit, nebo mě asi picne 🙂 Cyklus mívám 28-35 dní. Dnes je to 39 den a menstruace nikde. TT testy negativní. Ovulační test (který mi nikdy nefungoval ani když jsem ovulaci měla) mi vyšel trošku pozitivní. Prostě tam ta druhá čárka je, ale strašně slabunká. Volala jsem a gyndu a tam mi řekli, že mám počkat do pondělí a pak zavolat a objednat se. Už týden mě pobolívá podbřišek, jako bych měla těsně před, ale vždy to přejde a nic. Zebou mě nohy i když je mám v teple a pořád se mi chce čůrat. Ale fakt pořád. Tak už nevím kudy kam. Mám doufat, nebo vůbec ne? Žádné jiné příznaky na sobě necítím. Jako bolestivá prsa nebo tak něco. Jen mě pálí žáha a bolí hlava. Což už mám asi z nervů. Může mi někdo prosím napsat nějakou zkušenost? nebo radu?

sicilka
7. říj 2015

Ahoj, já měla minulý měsíc zpoždění 12dní, TT také negativní. Lékařka mi na upravu cyklu doporučila bylinky. Myslím, že těhu by se již poznalo, pokud jsi neměla ovulaci později. Zkus tedy vyčkat a kdyžtak ti píchnou vyvolávačku.

barbarra
7. říj 2015

Na druhou stranu bych ještě neházela flintu do žita. Dlouho jsem měla negativní test a menses nepřicházely. Počkala bych tak týden , pak už by se to měla na testech ukázat.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru