Zdravím všechny, jdu na vás s dotazem. Doma máme 3. měsíčního syna. 3 týdny po skončení šestinedělí přišla ms, teď ale zase 15 dní vynechávám. V týdnu před ms ( kdy m3la přijít) jsem 2 dny špinila. Ochranu momentálně žádnou nepoužíváme. Radši jsem si udělala test 7 dní po vynechání, v limitu mi přišlo že je vidět hodně zblízka a pouhým okem druhá čárka, po limitu a uschnutí sněhobílý (je dost možné že šlo o rysku, hlavně je to mamatest...).
Můj dotaz tedy zní. Stalo se vám nebo máte z okolí zkušenost, že by po šestinedělí ms přišla poprvé normálně a pak se to celé rozhodilo a prodloužili se dny mezi ms? Nebo si myslíte že by mohlo jít o těhu?
@andrejs002 a na testu nevidím ani náznak druhé čárky 🙂
@xxxmarket děkuji, nemyslím si že jsem znovu těhu, mě zase vyplašilo že to přišlo a teď 15 dní nic, proto se ptám, syn je taky kojení, tak hádám že to bude všechno dohromady a hormony, jen jsem chtěla uklidnit 🙂
@xxxmarket já také ne právě, ale radši jsem přiložila ;)
Test je negativní. Po porodu a zvlášť jestli kojíš, tak je menstruace všelijaká. Bylo to pro tělo záhul a dává se do kupy.😊
Pokud máš z těhotenství strach, tak je načase vyřešit antikoncepci. 🙂
@hennrietta děkuji 😊 nemám z těhotenství strach
@andrejs002 přesně tak. Tělo je rozházené,dává se do pořádku. Ještě to bude nějakou dobu možná trvat,tady ten chaos 😀🙂
Přidávám se, za mě taky jen prostě tělo potřebuje čas a je vše v pořádku, já dostala ms někdy 3/4 roku po porodu, teď je to skoro rok a čtvrt (stále kojím) a furt je to nepředvídatelný, v srpnu jsem měla “zpoždění” asi 8 dnů, taky mě to “vyděsilo” ale test negativní a to už by podle mě byla dálnice tak jsme čekala a cca po dalších dvou dnech přišla, v září “zpoždění” dokonce asi 20 dní a to už jsme si myslela že se mě snad zase ms pustila (syn se zase víc rozkojil) no a stejně přišla takže podtrženo sečteno cyklus mám něco mezi 20-45 dnema
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@andrejs002 já jsem to dostala hned po sestinedeli. Vyplašilo mě to..že je to menzes mě ani nenapadlo,takže jsem jela na gyndu tam,kde jsem rodila. Týden předtím jsem totiž už měla jen trochu světlého výtoku...Prohlídli mě a prý - menstruace. Pár dní jsem silne krvácela,pak to asi dvakrat přišlo velmi nepravidelně a pak nic...začala jsem znovu pravidelně menstruovat až měl syn rok a půl (byl hodně kojeny). 🤷