Ahoj 🙂 zajimali by mě vaše zkušenosti.
V listopadu jsem vysadila HA. S přítelem praktikujeme přerušovanou soulož, převážně opakovanou s tím, že kdybych otěhotněla tak nám to nevadí. Mám špatný jeden vaječník a dle dr nám k otěhotnění bude muset asi pomoc.
Mám od vysazení pravidelný cyklus 28 dní. Teď už mám 3 dny zpoždění. Pocit jako bych to měla dostat mám už déle jak týden a stále nic. Mám také řídký bílý výtok. Nikdy se mi to nestalo. Dnes jsem měla šílenou křeč do břicha a spoku a šlo to až ke konečníku. Zkoušela jsem test první den, druhý den a i dnes a všechny negativní. Ani malý náznak druhé čárky nebyl. Je ještě brzo, nebo je těhotenství vyloučené? Popřípadě kdy se může objevit druhá čárka a jak často testovat? Když to nedostanu do víkendu, tak se v pondělí objednám k dr.
Děkuji za názory. 🙂
@2hanah Jeden test byla 25tka a druhy mamatest 10tka a třetí z dm 10tka a ani jeden nenaznačil sebemenšího ducha. 🙂
Já si moc naději nedávám, ale furt lítat na wc jestli to "mokro" a křeče je ms nebo výtok je na palici. 🙂
Teď to asi nechám a zkusím test ve čtvrtek. Někde se píše, že to může ukázat až 10 dní po vynechání, tak mám ještě čas.
Ovulaci většinou poznám. Mám křeče do břicha a ten hlen je jiný než mám teď. 😊
Teď už mám PMS delší než týden a to je i na ovu dost.
Já nevím jestli mám zkusit test zase zítra nebo ještě počkat. Teď 3 dny po sobě byl negativní, tak nevím kdy by mohlo být něco vidět. 🙂
@nikca94 Taky jsem to teď tak měla, každou chvíli pocit že to dostanu, bílý výtok a bolesti o týden dříve než normálně mívám. Také praktikujeme přerušovanou soulož. Nicméně po 4 dnech zpoždění se ms dostavila, nevím čím to bylo, ale byla silná.
Dnes mám od rána křeče do břicha, tak se to asi blíží...na pondělí jsem i tak objednaná na gyn. tak uvidime. Každopádně pokud do zítra nedorazí, zkusím další test. Už by to byl 5 den vynechání.
Tak já začínám špinit. Takže u mě to je asi jasné. 🙂
@priefi Stresy ani tak ne, spíš mě poslední dobou vytočí každá blbost. Každopádně jelikož špiním a bolí mě břicho, tak předpokládám že se ms spustí i přesto, že vždy když to dostanu tak to ze mě doslova teče. Teď to nepobere ani intimka a slabá krev je jen na papíře..jsem z toho zmatená. Možná doma zkusím ještě test..
Tak ms se regulérně spustila. Teď po prevenci se pravděpodobně (pokud vše bude ok) přestane přítel hlídat, tak snad budou následující měsíce úspěšnější 🤗
Ahoj holky potřebuju řadu mám 10 měsíční dceru od 2 měsíců mám pravidelnou MS 28-30 dnů tenhle měsíc jsem to vůbec nedostala cítím jako by to přišlo ale nic jen bílí výtok přijde mi jako by se mi nalivaly víc prsa mlikem nebo nwm jak to popsat pokaždé ráno si zaměřím teplo a mám 36,8 večer mám pokaždé 37.4 můžu být těhotná testy jsem dělala ale nic nechráníme se miminku se nebráníme sem zmatena
Za chyby se omlouvám prepisuje mi mobil
Tak už jsem se objednala řekl že mi radši nabere krev že testy můžou být někdy negativní
Příští týden malá má teď teploty tak zůstanu sni
No až budu vědět na čem jsem dám vědět 😊 třeba MS este dorazí :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikca94 a jakou citlivost testu jste měla?? Pokud to byla 25-ka, je těhotenství možné, ale ta by ho ještě neukázala a pokud 10, zkuste ještě zopakovat za dva dny z ranní moči, taky to ještě nemusela některá značka ukázat nebo mohla být ovulace pozdě a je brzo, ale já bych řekla, že šance na dvě čárky je velká, držím pěsti!