Zpoždění. Jak je to možné?

nevimjak_
29. lis 2024

Holky mam spozdeni jeden den ale boli me po cjvilkacj v podbrisku vcera sem si myslela ze to dostanu a nic byla jsem i takova ubrecena vse me strasne stvalo jak dlouho muze mit holka spozdeni a jaktoze ho mam?

lemamama
29. lis 2024

Těhotenský test sis dělala?

ileni
29. lis 2024

@nevimjak_ tak teď mi řekni, jestli těch 30 vteřin bez ochrany ti za tohle stalo? Je ti 15, nejspíš ještě připravena, nic vám neuteče ....tělo ne i stroj, ses ve stresu. Podle toho, co jsi psala minule, jsou to 3 týdny, udělej test a příště více zodpovědnosti

miryp
29. lis 2024

Tvrdila jsi, že máma vše ví, tak vlastně vůbec nechápu založení x-té diskuze k dané věci. Kdyby moje dcera přišla s tím, že si nechala strkat penis do vagíny bez ochrany, tak už by dnes ráno měla za sebou test, aby byla jistota, že je zpoždění jen důsledek stresu...
Na 99,99 % bude zpoždění způsobené stresem a bolesti v podbřišku a změna nálad budou jen předzvěst MS.
Opět ti doporučuji dovzdělat se v otázkách sexuálního života a rovnou přidej i otázky související s menstruací. Máš tam značné rezervy.
A prosím, tentokrát zůstaň u jedné diskuze, nezakládej jich víc...

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@miryp ja uz jich zakladat vic nebudu tohle je posledni

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@lemamama dnes ne ale delala pred 5 dny cca a byl negativni bylo to z ranni moci a bylo to nejak 16-17 dni po styku

lemamama
29. lis 2024

@nevimjak_ tak by bylo lepší udělat si další test, ten ti poví nejvíc.

jaja01k
29. lis 2024

@nevimjak_ Udělej si další test. Pokud bude negativní, těhotná nejsi. Jeden den zpoždění nic neznamená, to je úplně normální.

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@lemamama dobre dekuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru