Zpoždění a test z Rossmannu. Co myslíte?

8. bře 2021

Ahoj všichni prosím včera jsem měla mít termín ms a pořád nic před pár dny mě začaly bolet prsa ale komu nebolí před MS. Tak jsem teď zkusila test plastový ten modrý z rosmanu a vidím slabého ducha vyskočil cca do 2 minut.ale holky říkají že tento test je špatný.tak nevím už jednou mi udělal pořádnou čárku a nic z toho nebylo.tak nevím zda zkusit ještě nějaký ale mám ještě ten druhý z rosmannu papírek.tak nevím čemu věřit.nic nechci si připouštět že by se to povedlo.posledni my jsem měla 5.2.jeste příznak mám ze bych furt jen zrala.😂Ivu vím kdy byla. Co myslíte?

tez83
8. bře 2021

Jestli myslíme ten samý...,tak mě vždy ukázal čárku,kdy jsem tehu byla a neukázal,kdy jsem nebyla.😜Držím palce!👍

autor
8. bře 2021

Je to tenhle dám sem i fotku pro představu.

lillitha
8. bře 2021

Něco málo tam je, mohla jsi mít později ovulaci. Přeji ať sílí 🍀

autor
8. bře 2021

Děkuji ale zkusila jsem ještě z rosmanu ten druhy papirek a na něm nic.takze buď jsem hodně pila nebo plany poplach to byl u toho plastaka tak fakt nevím.ach joooo

tez83
8. bře 2021

Jojo,tento plastový mě nikdy nezklamal...ale já teda měla tu druhou carku o něco viditelnější.

jjasmina
8. bře 2021

Ja tam něco málo vidím 🙂 zkusila bych Mamatest, má více barviva

autor
8. bře 2021

@tez83 mě právě zklamal měla jsem tohle par dni před ms a nic z toho nebylo žádný jiný test nebyl duch ani nic.tak mám teď strach udělat jiný.ale zkusila jsem ještě obyc papírek z rosmanu a na něm nic tak asi nic.

monii007
8. bře 2021

Tak ja si delala podobny z tety, kde byl videt stejny prouzek, jako u tebe a o dva dny pozdeji jsem si delala papirkovy pepino a nic, byl uplne byly. Ale sla jsem dneska k dr a potvrdil mi tehu 😄🤷‍♀️

autor
8. bře 2021

@monii007 u toho testu z první fotky myslíš nebo tu poslední?

monii007
8. bře 2021

Tu posledni myslim. Ten plastovy.

autor
8. bře 2021

@monii007 aha no to je pěkný test ale nic z toho nebylo no a hlavně už je to půl roku starý test takže kdybych netestovala tak bych ani nevěděla že tam něco je. A tobě gratuluji moc

monii007
8. bře 2021

Aha, no pak si vyber ze 🙈 no proste se tem testum neda verit.
Kdybych ti vyfotila moje, tak si budes myslet, ze nejsem tehu, ale podle utz jo🤷‍♀️

autor
8. bře 2021

Ukaž fakt kouknu ráda

monii007
8. bře 2021

Na fialovych neco malo a zelenej je uplne bilej, nic tam neni 🙈😄

autor
8. bře 2021

Vidím na plastovem a vidím na jednom fialovem v levo.a z toho jsi tehu jo?

monii007
8. bře 2021

Ano jsem. Testy jsou ted patek, sobota, nedele a dneska jsem byla u dr a potvrdil mi to. Videl gestacni vacek 😉

monii007
8. bře 2021

A zeleny je z dnešního rana 🤣🙈🤷‍♀️

autor
8. bře 2021

Na zelenem nevidím nic ale nechapu jak jsi v tom když testy jsou negativní nebo možná duch a už tam máš vacek.hmmm nevím no. Přeji ti to každopádně.a gratuluji

monii007
8. bře 2021

Nevim, každopádně utz a dr je asi spolehlivejsi nez test. Cetla jsem hod e diskuzi, ze holky me pozitivní tt az treba v devatem tydnu 🤷‍♀️🙂

autor
8. bře 2021

@monii007 je to divné pak sem hoď fotku tehu prukazky nebo fotku ať se pokochame.je to jak u koho no ale u mě asi nic ještě zkusím ráno z ranní moči mám tady women secret tak uvidím když nic tak to bude jasný.

monii007
8. bře 2021

Tak jestli odkrvacim, tak se nic konat nebude, bohuzel. V jinem pripade to sem hodim 🙏

autor
8. bře 2021

@monii007 hm to poznas

monii007
8. bře 2021

Jsi trosku neverici. Myslis, ze si to jako vymyslim? 😄

autor
9. bře 2021

@monii007 proč nevěřící jen je mi to divné nic víc v Tom nehledej.a buď rada ze už máš něco na účtu ne? Nemyslim si to.

autor
9. bře 2021

Tak jsem sehnala mamatest a na něm nic .nedělán z ranní moči.takze už jen čekat na ms opět

monii007
9. bře 2021

Ja dnes rano taky mama test a negativni 🤷‍♀️🙈 moc tomu nerozumim. Rikam si, ze ten gestacni vacek tam mohl zustat z minulého mesice a neodesel. Jinak opravdu nevim proc by tam byl a test ted negativ...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru