Zdravim, v březnu jsem samovolně potratila v 5 týdnu těhotenství, poté byla ms normalně a teď mám 3 dny zpoždění a test - ( přikladam foto )
Bojím se toho, aby to nedopadlo stejně jako předtím, doporučíte mi nějaké vitamíny nebo něco podobného?
A co dělat,nedávno jsem nastoupila do práce 😒 jak dlouho můžu pracovat? Dekuji za odpovedi
Souhlas s
@rickym , Do práce můžeš skoro celé těhu, když bude všechno v pořádku, Já osobně jsem brala Femibion jen jeden měsíc v 1. a 1 měsíc na začátku druhého trimestru. Jinak pestrá strava 🙂 Minulý rok v dubnu samovolný potrat, v červnu jsem byla zase těhotná a bylo vše v pořádku až do porodu, ukázkové těhotenství bez komplikací. Samozřejmě žádné vitamíny ti nic nezajistí 🙂
Bohužel žádné vitamíny nezajistí aby bylo vše v pořádku, ale ja brala v prvním trimestru od Dr. Maxe Pregnafolin. Každopádně pracovat můžeš až do MD, pokud máš nějakou fyzicky náročnou práci požádej o přeřazení na lehčí pozici - máš na to nárok.
Moc gratuluji a přeji hodně štěstí 🍀😊já jedla pouze kyselinu listovou první trimestr a pak nic. Stačí pestrá strava 🙂Pracovat můžeš až do nástupu na MD pokud ti nebude bránit zdraví 🙂
Já brala Pregnancy od Viridianu, používám i jiné vitamíny od nich a vždy jsem byla spokojená, hlavně se mi líbí jejich přístup a čistota produktů, zde zajimavý článek. https://www.eternalcomplex.cz/blog/vitaminy-v-t... . Nikola
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Gratuluji, ať je to tentokrát v pořádku🍀 Já jedla vždy Femibion. A do práce můžeš, pokud bude vše v poradku, chodit celé těhotenství. Nástup na mateřskou je 6 nebo 8 tydnu před termínem porodu😉