Dobrý večer.
Prosím Vas o radu. Dostávam menstruaci pravidelne 26 den cyklu. Dneska mam 2 dny zpozdeni dostavilo se krvacení ale jen půl denní a svetle cervene mohlo by jít o nidacni krvaceni? Navíc jsem si včera rano a dneska vecer delala test na obou je stejná sveťlounka čárečka fotky přidám. Videla jsem ji tam ja pritel i par kamarádek.
K tomu jsem vcera dostala trosku teploty, jsem hrozne unavena boli me hlava a jsem hrozne ucuraná a cítím se jako by me prejel tank. Mám i trochu bolesti v podbrisku. Ale takove prijemne bych rekla.
Je možné že bych mohla byt opravdu těhotná?
@kristyna63737 test je negativní a příznaky spíš jsou na nějakou virozu
Já tam slabou čárku vidím. Zkus další test za dva dny, jestli sílí.
Já taky vidím a souhlasím zkusit za dva dny jestli sílí a a pak případně volat dr.. měla jsem nidační krvácení 2x a v obou případech dr. chtěl okamžitě UTZ aby vyloučil mimoděložní
@dashyyy dobře děkuji. Je to právě takove zvláštní protoze jsem začala po dvou dnech zpozdeni slaboulince krvácet včera nic a dneska trošku krve znova.
Nic tam nevidím spíše bych řekla ze to bude zánět mocaku nebo nějaká viróza. Objednala bych se na krev a prohlídku.
@kristyna63737 zkus pozítří ráno další test, pokud se nerozjede menstruace. Slabé krvácení či špinění na začátku těhotenství bývá celkem často.
@maja050812 neni. Na testech jsou slabé čarky bohužel přes fotky nejdou videt tak jako v realite.
@kristyna63737 měla jsem to u obou dětí, slabounké krvácení a mám krásné zdravé už velké a drzé kousky .. držím pěsti ;)
Také jsem měla na začátku ale si krvácení a já tam vařečky vidím. Jak píší ostatní určitě test zopakuj za pár dní pokud bude čárka sílit tak gratujuji
Čárka je tam velmi slabounká, podle příznaků to klidně těhotenství být může, taky jsem v den MS slabě začpinila/zakrvácela - růžově a jen půl den a pak už nic. Plus únava, pocení, furt se mi chtělo na WC a pocit, jak kdyby na mě "něco lezlo". Počkej pár dnů a test zopakuj a do té doby se chovej, jako bys těhotná byla (tj. radši bez alkoholu atd).
@ninive211 tak se chovam pořád 😊 a jo napadla me nějaka viróza chvilku i teploty tak uvidime jak to dopadne všechno.
@ninive211 a dneska jenom ležím mokrá jsem že bych se mohla ždímat a hlavně je mi tak slabo a jsem tak unavená a celkově mám i žaludek na vodě. Tak uvidíme jelikož se s přítelem snažíme více než 2 roky tak už by to snad mohlo přijít.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kristyna63737 tak může být několik možností, to vám tady nikdo neřekne. Slabé krvácení může být u mimoděložního těhotenství.