Zpoždění 14 dní, příznaky a testy negativní. Mohu být těhotná?

slunicko820
18. čer 2021

Zdravím Vás, dámy.

Prozatím jsem byla pouze tichou čtenářkou různých fór, nicméně jsem již docela zoufalá a odpovědi jsem nenašla. Proto nyní píši zde.

Můj poslední cyklus proběhl od 8. - 10. 5. s tím, že mám velmi nepravidelný cyklus od 28 do 38 dnů (poslední 2 měsíce jsem ji měla po 28 dnech). O miminko se snažíme 4 měsíce. Poslední nechráněný styk jsme s partnerem měli 4.6., a to den před plánovanou menstruací (dle kalendáře podle předchozích měsíců). Nejsem schopna určit, kdy jsem měla ovulaci. Ovu testy jsem si dělala první 3 měsíce a byla velmi nervózní, a proto právě nyní, v květnu, jsem se na veškeré testování vybodla a nechala tomu volný průběh. Bazální teplotu neměřím.

Nyní tedy k tomu, co se děje a čemu nerozumím. Dnes je to 14 dní, co mám zpoždění. Testy jsou negativní. Ať je dělám ráno, odpoledne nebo večer. Od 12. 6. jsem neskutečně nafouknutá. Mám břicho jak balón. Jinak nic. Až 15.6. jsem si na toaletě po malé potřebě našla hnědý hlen na toaletním papíru. Jen spíš takovou malou kapku. Následně 16. a 17. to samé, ale v malinko větším množství. Dnes už to množství bylo docela velké a navíc už to nebylo celé hnědé, ale bylo to převážně bílé a jedna výrazná červená skvrna, plus hnědá. Stává se mi to vždy jednou denně kolem oběda a nemám žádný výtok, kalhotky čisté, jen na toaletním papíru. Prsa jsem dříve měla velmi bolestivé před menstruací a nyní jsou naprosto klidné, naopak po dlouhé době vůbec nebolí. Budím se velmi hladová, dělá se mi špatně za volantem (což jsem v životě nezažila) a píchá mě střídavě v jednom a pak druhém vaječníku. Plus tam cítím neustálý tlak. No a o bolestech zad ani nemluvím. Ty jsou šílené. Což jsem taky neměla.

Omlouvám se za tak dlouhý sloh, ale budu ráda, pokud mi řeknete, co si o tom myslíte. Jinak ano, vím, že bych měla jít k lékaři, ale chci počkat do pondělí.

Děkuji všem za odpovědi.

izzylka
18. čer 2021

Může to být jen rozházený cyklus, což je při snažení o mimčo docela časté. Všechny tvé příznaky můžou být příznaky ovulace. Ale k dr bych zašla, protože tady ti nikdo přesně neřekne, co to může být 😊 dr tě zkoukne a uvidíš.

slunicko820
autor
18. čer 2021

@izzylka A je možné mít ovulaci bez menstruace? Já to právě vše přisuzuji uhnizďování 😀 podle jiných diskuzí. A hlavně v to pořád doufám, no 🙃

ellyem
18. čer 2021

Kdybys byla těhotná a máš už tolik dní zpoždění, tak by se ti ukázal pozitivní test. Já testovala, když jsem měla zpoždění 2 týdny a dvě čárky mi vyšly jasně i večer.

izzylka
18. čer 2021

@slunicko820 🤷🏻‍♀️ může to být cokoliv...ale radši bych s těhu tento cyklus nepočítala...kdyžtak budeš příjemně překvapená 😊 ono to tělo fakt dělá psí kusy, když se snažíme otěhotnět a furt na to myslíme 😊 špinění při uhnizďování trvá 1-2 dny....ale jako víš co, nic není nemožné 😊

littlebee124
18. čer 2021

Ja třeba měla poslední MS 12.4 a od te doby nic. Testy negativní, jeste 21.5 sem si nechala nabrat a hcg 0. A o tři týdny později jsem zjistila ze sem těhotná. 🙂

slunicko820
autor
18. čer 2021

@littlebee124 No já právě našla zajímavou diskuzi, kde měly ženy podobnou zkušenost jako Vy. Proto si pořád říkám, že se mi třeba posunula ovulace a tím pádem by to teprve teď bylo třeba 14 dní po ovulce. Což se teprve vše rozjíždí. Udělám poslední test v neděli a uvidím. Pokud MS nepřijde, zavolám si v pondělí doktorovi na testy a kontrolu. Jinak gratuluji k mimískovi 🥳

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru