Zpožděná, slabá MS, test negativní. Mohu být těhotná?

vendy200
29. črc 2015

Ahojky všechny snažilky i maminky, řeším teď takový problém. Ve čtvrtek 23.7 jsem měla dostat menstruaci, ale ta se nedostavila. Druhý den jsem dělala testík a vyšel negativně, a z neděla na pondělí jsem to dostala ale jen slabě a netrvalo to ani dva dny normálně to mám 3-4 dny. Dneska už jsem bez ale nevím zda je nějaká šance že můžu být těhu nebo ne. Děkuji za odpovědi ještě nejsem úplně ve všem v obraze je mi 22 let snažíme se jen asi měsíc. 🙂 🙂

filajka1
29. črc 2015

@vendy200 uplne nevim, co cekas.. jak mame my na dalku "prorokovat" nebo "diagnostikovat" zda jsi tehotna ci nikoliv.. logicky, zkus dalsi test a eventuelne zajdi na gynekologii, nejspolehlivejsi je odber krve..

vendy200
autor
29. črc 2015

@filajka1 zajímá mě jestli někdo neměl něco podobného třeba, vím že je nejspolehlivější krev ale jen mě zajímá jak to chodí abych tam nešla zbytečně , nevím jestli je možné že bych měla menstruaci a byla těhotná, ale děkuji za vaši velice ochotnou odpověď jsem v tomhle směru nováček a snažím se tu dozvědět co nejvíce informací

filajka1
29. črc 2015

@vendy200 lidske telo neni robot, muze reagovat ruzne, tehotna byt muzes, ale ani nemusis.. nejspolehlivejsi je udelat s odstupem dalsi test ev. odebrat krev.

ducik
29. črc 2015

@vendy200 my ti nic zázračného asi neřeknem 🙂 udělej prostě další test a hotovo.

werik153
29. črc 2015

Taky se snažíme. Vysadila jsi teď HA před měsícem ? Můžeš mít ještě rozházený cyklus a proto ta krátká MS.

vendy200
autor
30. črc 2015

@werik153 Vysadila jsem HA v březnu a akorát první cyklus byl rozházený a pak se to uklidnilo.

werik153
30. črc 2015

@vendy200 Je tak snad to budu mít taky tak 🙂 Já vysadila 5.7 a doufám, že se mi to taky nerozhází.

linee
30. črc 2015

@vendy200 ale to ti opravdu nikdo nerekne. Duvodu muze byt několik, jeden z nich urcite mozne tehotenstvi a nebo také srovnani organizmu po vysazeni HA. Zkus si udelat tyden po vynechani MS další test a pokud bude negativni, zajdi za dr. Vezme ti krev a uvidi, popr. pichne vyvolavacku.

majaaa82
30. črc 2015

Ahoj, pokud jsi vysadila HA, tak můžeš mít hodně rozházený tělo. Já po vysazení nemenstruovala 2 měsíce, pak přišla MS a pak zas 2 měíce nic... trvá to někdy i rok, než se tělo vzpamatuje. Každopádně se taky stává, že se zadaří ihned po vysazení. Tak uvidíš, udělej si test.

mineate
30. črc 2015

Asi nejsi tehotna, ale mozny je samozrejme vsechno. Zkus test a kdyby vychazel stale negativni, bylo to proste jen lehky rozhozeni cyklu (pocasi, stres atd.), deje se to bezne a je to normalni. Resila bych to pres doktora az ve chvili, kdybych nedostala dalsi ms.😉

vendy200
autor
30. črc 2015

Moc vám všem děkuji za odpovědi, vzhledem k mým málo zkušenostem si vážím všech odpovědí, pomalu se seznamuji co to vše obnáší, čtu tady fóra o vašich snažení a prohlížím fotky a jsem z těch vašich miminek unešená. Zítra zkusím test a pokud bude negativní tak počkáme do další MS 🙂 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru