Zdravim,
dnes je to již 8 dní co mám zpoždění ms, test byl negativní a od včerejška slabé špinění.
Večer jsem nemohla ani spát, bolí mne prsa ☹️ máte s tím někdo zkušenosti?
Mohu být těhotná i když test - / ?
Zítra si ho udělám znovu. Děkuji
Mě teda těhotenský test u třetího syna vyšel pozitivní až po 14dnech, do té doby byl neg.
Ahoj holky jsem asi tak na tom podobně dnes druhý den MS meska tt byl v sobotu ráno lehce pozitivní ale v pondělí zase ani náznak jedna čárka teploty se drží zatím 37.1 37.3 měřím až do konce
@lenickamimi Graf vypadá dobře. Držím palce, ať se na dalším testu druhá čárka objeví 🙂
@jaja01k moc děkuji za podporu holky asi každá z vás mi rozumí důležité je jít dál a nevzdavat to 🍀♥️
@lenickamimi Podle grafu to vypadá na ovulaci až 21. 3., což by znamenalo, že jsi dnes 10 DPO, což je na menses i pozitivní test celkem brzy. Hlavně je zvláštní, že byl pozitivní test v sobotu (7 DPO), to je vůbec dost brzy. Nebo graf nesedí, těžko říct. Zkus test za 2 dny, držím palce.
@katule1990 děkuji no právě taky jsem z toho jelen protože slabě pozitivní ovu test jsem měla už 14Dc v sobotu ráno a večer jsem začala mírně špinit 3 dny a pak byl klid teploty se zvýšily už od toho 20.3 a drží se do teď
@lenickamimi Myslím, že je to tam vyznačené správně. Odhadla jsem špatně to datum z předchozího obrázku, pořádně jsem to neviděla. Ale toto sedí. Ovulace byla nejspíš toho 19., to je poslední den nízkých teplot.
@katule1990 to znamená že 19 se pravděpodobně vajíčko uvolnilo
@lenickamimi Ano 🙂. Takže jsi dnes 12 DPO. To už by test mohl být pozitivní. Ale zkus ještě za 2 dny, to už bude jasno 🙂.
@katule1990 hmm jestli se vůbec podařilo oplodnění a taky jestli se to uchytlo to se pozná až když MS nedorazí doufejme 😣
@lenickamimi Držím palce 🙂. Já jsem teď čerstvě těhotná po IVF, čekala jsem na to 3 roky, takže moc dobře vím, jaké to je.
@katule1990 tak přeji hodně štěstí ať se miminko dobře vyvíjí 🍀🍀🍀🍀🍀
Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s těhotenským testem sluníčko a s intimed?
Dnes jsem testovala a vyšli mi oba negativní. Poslední MS jsem měla 19.3.2020 a k styku došlo 25.3.2020
2 dny po skončení MS.
MS mám pravidelnou a teď mi mešká cca 3-4 dny.
Bolí mě prsa a nikdy mě prsa před MS neboleli a ještě než se měla MS dostavit mám do teď velké bolesti zad a v podbřišku. V den kdy měla MS přijít jsem měla menstruační bolesti cca 2 dny a pořád nepřišla. Naopak mám jenom silný výtok
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@elssie12 Myslím, že pokud byste byla těhotná test by to už prokázal. Já měla zpoždění i 14 dní, bude to porucha, počkala bych jestli to nedostanete do dvou týdnu a zašla bych k dr