Ahojte, chci se zeptat na Vaše zkušenosti. Menstruaci mám vždy pravidelnou, skoro na hodinu 😀 Poslední byla 25.1 a od té doby nic :( mám zatím zpoždění jen 2 dny ale i tak je mi to divné. Příznaky nestojí za řeč, krom bolestivých prsou. Test negativní, mám ještě pár dní počkat a udělat znovu? (testování Dr. Max Lady Max, nějaké zkušenosti?)
Jsem na tom stejně. Taky poslední MS 25.1. Beru první cyklus Clostilbegyt, pozitivní ovulacni test jsem měla 20DC. Tehot. test negativní.
Mě se pozitivní test ukázal až skoro 14 dni po vynechání MS a to fakt hodně slaboucka byla čárka:D takže ještě klidně vydržet🙂 a je pravda, že termín porodu mám podle ultrazvuku a ne dle poslední MS, ptz mám rozdíl 14 dni....
Takže ještě par dni vydržet a test udělat znovu🙂
@pavlinpaj Tak co, zkoušela sis dnes test? Já čekam do zítra :-/ tak jsem zvědava
@adrianne1108 já to dneska dostala ☹
@adrianne1108 tobě přeji hodně s esti, děj vědět jak to dopadlo. Držím pesti 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já měla 2 dny po termínu MS na testu slaboulinkou, až neviditelnou druhou čárku, řádný čáry byly až snad týden po vynechání MS. U první dcerky jsem měla dva dny po termínu MS krásný čáry. Pokaždé je to jiné 🙂 V září 2015 jsem potratila v 6tt a od té doby jsem měla vždy od ovulace bolestivá prsa, ale hrozně, prosinec 2015 nevyjímaje, ale MS už nepřišla a bolí do teď. Za mě raději testy z Maxe, přijde mi, že mají více barviva 🙂