Zpožděná MS, na testu duch, špinění. Jsem těhotná?

rachelinka84
21. říj 2014

zdravím vás všechny... mám takový dotázek... před týdnem mi vyšel lehce pozitivní TT,MS je spožděná o 6dní ale trochu jsem začla v noci i malinko krve,ráno opět nic jen špinění. TT dnes ráno opět jen lehce pozitivní,je tam dušík cca stejný jako před týdnem... je možné že jsem těhotná?

misula29
21. říj 2014

tak možné to určitě je, zkus za dva dny jestli bude test sílit 😉

fykyska
21. říj 2014

Nebylo by lepší zajít na gynekologii ? Pro podrobné vyšetření především ultrazvukem..Nesoudím žádnou otázku takového typu , ale pokud si myslím, že mohu být těhotná je pro mě tak důležité co mi řekne hromada neznámých žen na internetovém serveru nebo by pro mne bylo duležitější vyjádření lékaře obzvlášť mám-li podezření a do toho krvácím 😔 .... To jen otázka k uvodu a hlavně k zamyšlení.
Ke tvé otázce , ANO těhotná být můžeš a asi i jsi pokud Ti vyšel těhotenský test. Dnes mají testy vysokou citlivost. Neříkám že někdy testy neblbnou, ale ve vetěině případů jsou 2 čárky těhootenství v méně případech hormonálně aktivní cysta nebo špatný test...

Krvácení v těhotenství NENÍ NORMÁLNÍ, špinění tmavě hnědou, hnědou krví NORMÁLNÍ BÝT může, ale i špinění není radno podcenit. V obou dvou případech je samozřejmě nutné navštívit lékaře aby posoudil původ krvacení, špinění.. Určil jak těhotenství prosperuje pokud se jedná o těhotenství. Jestli se nejedná o hrozící potrat, probíhajicí potrat, nějaký hematom který zpusobuje krvácení atp, mimmoděložní těhotenství nebo jen námaha, stres velké prokrvení sliznic, homonální nedostatečnost atd
Ve tvém případě bude asi nejlepší zajít k lékaři.. Na prohlídku, nechat si udělat ultrazvuk, odebrat krev a pokud se Ti nechce hned k dr dojdi si na vyšetření krve nějak do laboratoře na test HCG. Hormon který vzniká v těhotenství v moči a krvi....
Čárka na těhotenských testech může být ruzně silná zaleží na hladině hcg hormonu v moči.. A na citlivosti testů... Ale ať je silná nebo slabá čili duch) většinou to znamená že je žena GRAVIDNÍ

nonacek
21. říj 2014

nevím,ale podle mne by mela čárka sílit. zajdi k lékaři ať mas jistotu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru