Zpožděná MS. Mohu být těhotná?

kuliocko2
21. pro 2019

Ahoj holky,
ráda uslyším Vaše zkušenosti. Dnes mám 30. den MC. Normálně mám 27-30 cyklus. Menstruace stále nikde. Už asi od úterý mě pobolívá v podbříšku, stejné symptomy jako před menstruací, ale ta nikde. Dneska si nikde v sobotu nejsem schopná koupit test, lékárna má zavřeno. Myslíte, že bych mohla být těhotná? Říkám si, že menstruace musí přijít, když mě bolí břicho už asi od úterý/středy, ale stále nic.

leymea
21. pro 2019

@kuliocko2 je to 50/50, budes muset ten test koupit.

jaja01k
21. pro 2019

Těhotná být můžeš, ale taky nemusíš. To ti tady nikdo nevyvěští.

kuliocko2
autor
21. pro 2019

@jaja01k To vím 🙂 Nechápu, proč hned tak útočná odpověď. Proto se dotazuju na zkušenosti dalších a ne na to, jestli je to pravda nebo ne. Občas i hezká slova naděje potěší ;)) Ale díky za příspěvek.

nafuka
21. pro 2019

Všechno je možné, pokud proběhl nechráněný styk.

patmouse
21. pro 2019

Asi jak je psano uz vyse. Pokud byl nechraneny sex ve spravnou dobu,tehotna byt muzes. Ale taky ne... pobolivani v podbrisku muze byt znak blizici se menstruace i raneho tehotenstvi. Jestli je to to,ci ono, ti tu ale zadna z nas nepovi. Budes muset zkusit ten test,sz bude sance ho koupit,pokud to do te doby nedostanes...

suzana001
21. pro 2019

@kuliocko2 odkud jste? Vám snad ten test odvezu domů mám jich doma dost😀😀😘ať víte🙂)

jancastromska
21. pro 2019

Test maji i v drogerii, jinak já měla bolesti 14 dní po termínu menses ..udělala jsem si test asi 7 den a nic a pak 9 den a hned byly silne dvě čárky .. a v lednu bude druhé dítě 😉 .. ale bolesti byly fakt silné takže jsem nedoufal navíc jsem do toho zvedala v lázních první dítě takže jsem si myslela že je to únavou

amazonkajanik
21. pro 2019

@kuliocko2 protože takových dotazů, jako máš ty je tu týdně nespočet, tak už tu jsou holky trochu alergické a já též ...Takže se nediv , že přijdou i negativní reakce.

lachtanice86
21. pro 2019

To je tak těžký udělat si test?

amazonkajanik
21. pro 2019

@lachtanice86 prý má u nich lékárna zavřeno. Přestože jsou dnes k sehnání i v marketech, jako např kaufland, kde mají i ovu testy 😁

aselluska
21. pro 2019

@kuliocko2 Nediv se. Takových dotazů tu denně je. Ty nechápeš naše reakce, my tvou otázku. Každá to měla jinak. Každý začátek těhotenství se něčím liší, stejně tak jako každé spoždění.

katule22
22. pro 2019

@jancastromska ten 7 den jsi neměla ani ducha? Já jsem 9 dní zpoždění MS a v patek digital negativni

valerienatalie7
21. led 2020

dobrý den všem 1.12.2019 jsem měla menstruaci celej prosinec jsem ale s přítelem neměla nic jelikož pracuje v zahraničí na túry a byl tam tedy celý měsíc
Takže další ms tedy 1.1.2020 bych měla dostat ms maximálně o dva tři dny později jenže nedorazila přítel tedy 4teho 5teho a 6teho to prostě udělal do mě takže tedy před tou ms která prostě do dneška nedorazila .. je možné že bych byla těhotná? Test jsem dělala ale negativní asi je brzo nebo za jak dlouho zkusit ? Dr.ma teď dovolenou proto se ptám tady .. bohužel své plodné dny neznám :D
A poslední otázka je ta že kdybych byla těhotná je automaticky císař ? Když mám za sebou už dva ? Děkuji a omlouvám se za Roman :D
Jestli příspěvek vadi tak smažu

jancastromska
24. led 2020

@katule22 ani ducha

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru