Zdravim Vas,
Chtela by h se zeptat, zda ma nekdo podobnou zkusenost. Mam zpozdenou menstruaci uz 6 den. Druhy den zpozdeni jsem si delala test Intimed 25 a byl negativni, dnes jsem si delala ten stejny a zase negativni. Uz vuc jak dva tydny jsem unavena, slaba, boli me v krizi, zvetsily se mi prsa, jsou bolestive a zilnate, chodim casteji curat, ale zase nechodim nekolikrat do hodiny, posledni dva dny mam i naladovost zvlastni, bricho me obcas zaboli jako pri prichazejici MS, ale vzdy jen na par minut, jinak mam vzdy menstruaci hodne silnou a hodne bolestivou. Vzdycky si u te obcasne bolesti reknu: jo, uz to prijde. Ale zatim stale nic. Nejvetsi zpozdeni, co jsem kdy mela, tak byly tri dny, ale nikdy tak velke. Ovsem test negativni, tak nevim, mam pockat nebo si zajit pro vcelicku?
Predem moc dekuji
Dekuji, a mam zkusit 10tky nebo zustat zlu tech 25tek? 🙂
Myslis testy ? 🙂 no kdyz jsem chtela zjistit, jestli jsem tehotna, tak jsem sla do lekarny a rekla ze chci 3x tehot. Test, ale ze chci kazdy jiny... Tak jsem mela tri baleni od jinych znacek... Je to spolehlivejsi nez zkusit jednu 😉
Ja bych zašla na gyndu a řekla , že mi nepřišla MS at se podívá a budeš chytřejší .... a jinak na gyndě poznají i skrve jestli jsi v tom , ale stojí to okolo 200kč
Ano testy. Dekuji 🙂 jeste jsem zapomnela zminit, ze mi obcas byva spatne, ale nezvracim a ze se mi obcas mota hlava, zamota se mi a na vterinku mam cerno pred ocima. A par dni po ovulaci jsem mela pichani v podbrise, ale zadne spineni nebylo. Miminko bysme chteli, ale ja uz to vzdala, jelikoz minuly mesic mi vysel test pozitivne, ale u doktora negativne z krve, takze ja uz to tak nejak vzdala a uz to tolik nehrotim, ale tohle me prekvapilo a porad mi to srotuje v hlave.. 🙂
@dyslovka noooo..po šesti dnech zpoždění by už něco být vidět mělo, u většiny žen...ale u mě to bylo hezky vidět až za 9dni, před tím takový duch jenom..😁zkus ještě počkat..😁no a k těm příznakům..tys dala všechny těhotenské příznaky do jednoho pytle... trošku mám dojem, že se až moc snažíš být v tom.. já třeba neměla ani příznak..jenom únava.. žádné točení, chutě ani nic podobného...zkus počkat a nebo pokud chceš investovat..zkus si Digi test ClearBlue ten je spolehlivý..ale stojí okolo 200,-
Ja se o ty priznak ani nezajimala, mam totiz podobne priznaky pred MS, ale sestra mi rekla, ze si mysli, ze jsem v tom, ze to mela stejne, kdyz byla tehotna ona. Tak mi to zacalo srotovat v hlave, ale jinak jak jsem psala vyse, uz jsem to vzdala. Navic mi v jedne nemocnici rekli, ze nemuzu mit deti a v druhe nemocnici mi rekli, ze v pohode mit deti muzu, tak nevim, zkouseli jsme to a dlouho nic, tak to uz nehrotim a pomalu se smiruji s tim, ze nic nebude.
@dyslovka to jsem samozřejmě neřekla, že nebudeš těhotná..je to možné...zkus ještě vydržet.. není nutné hned jít na injekci na vyvolání, mohla ses nachladit nebo stres a tak... uvidíš..😁držím palec... kamarádce taky řekli, že jako nic... že nebude mít děti nikdy protože a tak začali vyplňovat piry na ivf ...a jak je tam zanesla tak bingo..😁mají malého Marecka...💗💗👍
@dyslovka Me se teda nalily prsa a to bylo vše a dva dny po vynechanéms sem měla ducha silnějšího. Takže ja bych dle příznaku neplasilaa nesoudila.. Ale držím palce každopádně. 🙂
Ja si prave nemyslim, ze bych byla v tom, proto resim tu vcelicku 🙂 navic by se to asi ani uplne nehldilo, jelikoz jsme volny pokoj predelali na pracovnu pro manzela 🙂
Kamarádka má vysokou dělohu a u ní jsou testy pozitivní třeba až na začátku 3.měsíce. Ale to je výjimka. Já jsem měla zpoždění i 2 týdny a bylo to rozhozenými hormony (moc práce, málo spánku, váhový propad). Zkus jiný test, já se vždy bála, aby třeba nebylo mimoděložní, máme to v rodině.
@veritanas Tak presne s takového ,,nachlazeni" se mi zhruba za mesic narodi prte :D Ale k zakladatelce. Take nemivam zpozdeni dele jak 2-3 dny. Poslední MS byla 16.12. V lednu se vůbec nic nedělo a tak jsem se objednala k dr. Tam 11.1 na utz nic, v krvi nic a testy taky nic. A stale se nic nedělo. Proto jsem si 28.1 skočila do nemocnice a ejhle, těhotenství potvrzeno. I když test to ráno byl porad negativní a v 11 hcg v krvi pres 2000 ;) Takže bych ještě nevěděla hlavu ;)
Dekuji 🙂 citim, ze se ve mne zase rodi nadeje, i kdyz bych se radeji dale drzela u zeme, protoze vim, ze ja takove stesti mit nebudu, ze bych byla tehu ☹ spis to bude asi to nachlazeni nebo tak ☹ 🙂 ale i tak ti moc dekuji, tvuj prispevek mi zvedl naladu 🙂
Zkus test clearblue,je to nejcitlivější test. Já byla u doktora s týdennim zpožděním,lékař nic neviděl a že mám přijít za týden. Protože jsem nemohla myslet na nic jiného koupila jsem si ten týž právě test clearblue a ten mi ukázal,že jsem těhotná 2-3 týdny. Navíc žádné jedna nebo dvě ||. Jasně Ti to napíše plus nebo mínus. Doktor to pak jen za týden potvrdil. Opravdu doporučuji 🙂
A obycejne testy jsi zkousela? A co ti ukazovaly? Pokud jsi je teda zkousela 🙂
Zkoušela,čárka tam byla,ale slabá,moc slabá...dělala jsem jich moc. Proto Ti radím test clearblue.
@dyslovka Ahojky, tak jak to dopadlo?
Dneska shanim cely den clearblue, ale skoro nikde ho nemaji ☹ ale jinak test papirovy zase negativni, tak nevim a MS porad nikde :-/
@dyslovka A co krev v nemocnici, tam maji vysledek do hodiny...
Sehnala jsem ten test uz 🙂 ale jeste pockam, nez ho zkusim. V te nemocnici to delaji kde? Ja o tom neslysela, jen ze ta moznost je u gynekologa.
Myslim oddeleni, zda jit primo na oddeleni gynekologie, nebo jinam 🙂
@dyslovka Bud jako samoplatce v laboratori. A nebo gyn-por. odd. Bez tam, rekni ze se snazite, mas zpozdeni a treba bolesti, udelaji ti ho
Zkusim to, kdyz mi vyjde ten dalsi negativne 🙂
@dyslovka Držím všechno co mám ;)
Dekuji moc 🙂 opravdu moc 🙂
Tak jak dopadl test clearblue?? Myslím na Tebe,protože jsem prožívala to samé 🙂
Ani jsem ho nedelala, vecer me zacalo strasne pichat v podbrisku (takovou jsem jeste nezazila) a v noci me budily menstruacni bolesti a sny o tom, ze jsem to dostala a rano jsem vstala a sla na wc a ejhle, fakt jsem to dostala, takze nic ☹
:( tak to me mrzi.... Drz se! ;)
Dekuji 🙂
Znám ten pocit,tak si ho nechej v šuplíčku na příští měsíc,to ho určitě využiješ a budeš potřebovat🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj 🙂 ja bych jeste pockala a zkusila testy od jine znacky