Zpožděná menstruace, test negativní

mikikiki1
20. čer 2017

Dobrý den ,vím,že se tato otázka tady furt opakuje,ale jsem už zoufalá a chci se zeptat.
9.6 Jsme s přítelem měli nechráněný sex, očekávaná ms měla dojít 15.6, ale stále nepřišla- (20.6)- dnes jsem si dělala tt a vyšel negativní. Pobolívají mě záda jako by ms měla dojít, ale furt nic. Můžu být těhotná? Děkuji předem za odpovědi.

mikikiki1
autor
20. čer 2017
jaja01k
20. čer 2017

@mikikiki1 Pokud bys otehotnela z toho sexu 9.6. muze byt na test jeste brzy. Zkus test znovu za par dni.

mikikiki1
autor
20. čer 2017

No mě je právě divný,že mám bolesti jako bych měla dostat ms a pořád nic. Tak mě právě zajímá jestli to může být těhu, nebo jen nějaká krpa.

valisovasara
20. čer 2017

Nejrozumější výsledek ti dá test kolem toho 23tího.bude to od toho sexu 14 dní a během toho už by se prcek zavrtal. Tak posečkej a uvidíš 🙂

mikikiki1
autor
20. čer 2017

@valisovasara
Dobře děkuji🙂

mikikiki1
autor
20. čer 2017

Doufám,že to vyjde 🙂

11mat
21. čer 2017

my měli poslední sex před menstruací 9.6. ale 15.6.jsem to dostala , měla jsem ji strašně krátkou jen 1den špinění,1den střední a 3.den špinění a konec (normálně mívám tak 5dní celkem silnou) a od té doby mě taky pořád bolí podbříšek, záda v kříži tak jsem si taky udělala dneska tt a byl negativní ☹ myslela jsem,že když menstruace byla tak slabá,že by z toho mohlo něco být ale asi nic...tak snad příště...

mikikiki1
autor
26. čer 2017

Tak sem si v patek i dnes dělala test a nic... a ms se také nedostavila

voleskap
26. čer 2017

@mikikiki1 Tak myslím, že těhotná nejsi. Ještě můžeš jít na krev nebo se objednej na gyndu... Minimálně Ti pichnou injekci na vyvolání MS 🙂 Pokud se snažíte o miminko, gynekolog Ti může říct, kdy cca ovulujes 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru