Ahoj holky,
Mám takový menší problém, mám přítele uz nějakou dobu a jsem sexuálně aktivní, je mi 16 ale žádné prášky neberu, chráníme se vzdy kondomem. Každý měsíc jsem dostala menstruaci bez problemu, ale asi 2 týdny zpatky jsem měla dalo by se říct nechraneny styk, nebylo to nic jenom do me párkrát zasunul a to bylo vše. Řekl mi že se umí dost dobře hlídat a že se nemám ceho bát. Menstruační cyklus mám cca 30-45 dní dlouhy tudíž nevím vůbec kdy to mám dostat. Problém je v tom že jsem dneska už na 38 dni cyklu a stale nic nemám. Vim ze mozna zbytecne plaším ze to muzu dostat pozdeji, treba minuly mesic jsem to mela po 37 dnech. Nevím vůbec jestli to považovat za zpoždění když to mám takhle nepravidelný. Nekdy me poboliva podbřišek a co jsem četla o příznacích v těhotenství tak zadny vůbec nemám ani náznakem. Poslední dobou se dost stresuji tak nevím jeslfi to může být tím :( v 16 být opravdu tehotna nechci. Prosím o nějakou radu nebo aspoň utěšení. :( dekuji
@j_batkova no asi jako první radu nikdy never tomu že ti přítel řekne umím to ohlídat tak to je pěkná blbost a hlavně stačí málo a je to o průser bejt na tvém místě víc se chráním buď HA nebo něco k tomu kondomu...jinak asi bych si udělala test za pár dní a uvidíš zpoždění může bejt i od stresu ,nemoc atd ...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@j_batkova prosím nespoléhejte na to, že si umí dát pozor. Neumí. Nikdy nikdo. Chraňte se vždycky. Nestojí to za to.