Dobrý den mám dotaz mám už zpožděne menstruace 6 TT můžu být těhotná ? Me poslední ms byli 28.8.2017 .
Byla jsem u gynekologa mynuli tyden a řekl mi že mám počkat ještě týden zítra tam mám jít a docela se bojím 🙂
A ten test sis teda dělala?
Test Ti to ukáže a doktorka samozřejmě taky 🙂
Nene nedělala. Doktor mi dnes řekl že na 90 procent jsem těhotná dělili mi odběry krve a v pondělí mám zavolat.myslite že jsem těhotná ??
Test ti to rekne spis nez lidi tady...proc sis ho jeste neudelala?
Aha myslíte že to mám skusit udělat ?? Vůbec si nevím rady 😇
@jirimili Tak máš dvě možnosti - nejjednodušší je počkat do pondělí a zavolat si na ty výsledky. Pokud to do pondělí nevydržíš, kup si v drogerii nebo v lékárně test a udělej si ho. Mají ho opravdu všude a koukat na tebe nikdo nebude. Test stojí okolo 30 kč, návod je přiložen. Pokud jsi v 6 tt, můžeš použít kteroukoli moč, pozitivní výsledek by měl být v tomto týdnu vidět hned. Nic jiného ti tady nikdo neporadí.
tak co už si šla pro ten tehu test ??
Jako, ze holky tady budou vedet vic, nez doktor, krev nebo test? 😂
podle mě to je jen hloupý vtip, tohle přece ví i 15. letá holka že když se něco podobného stane tak si má jít koupit tt . a neptat se na internetu :D promiň holka ale jestli to byl vtip tak směšný není a nebo přiznej barvu kolik ti je let :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano, můžeš. Udělej si test, ne?