Ahoj holky,
Chtěla bych se vás prosím zeptat na radu. Mám přítele už 4 měsíce a máme spolu sex. Ovšem před 2 týdny se nejak stalo, že jak jsme byli vzrušení tak tam jeho penis sklouzl omylem, ale přítel udělal jen dva zásuny a já jsem hned uhla protože jsem nechtěla riskovat. Antikoncepci neberu ale sex máme vzdy s kondomem, nikdy bez. Po sexu se mi vždy dostavila menstruace a nikdy se nestalo že by byla nehoda s kondomem. Ale bojím se trosku, že jak do me 2x zasunul tak že bych mohla třeba otěhotnět z preejakulatu. :( Možná se moc bojim protoze za dvě zasunutí přece nemůže nic být. Menstruaci mám hodně nepravidelnou v rozmezí od 30-40 dnů mezi cykly. Ted jsem na 35 dni a stale nic. Cetla jsem, ze za opozdenou menstruaci muze take stres, ktery v posledni dobe mam a ovulace ktera prisla pozdeji,(konkrétně o 5 dní pozdeji než psala aplikace) takže nevím jestli to není přirozene opoždění menstruace nebo těhotenství :( příznaky které by se mohly pry po 2 týdnech dostavit nemam. Absolutne necítím nějaké změny ktere by tomu mohly naznačovat, ale i přesto jsem si nejistá :( myslíte si ze bych mohla být v tom? Dekuju moc za vaše odpovědi a názory, moc mi to pomůže.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@j_batkova ahoj, podle popsání situace mi přijde nepravděpodobné, že jsi těhotná. Jsi 35DC a sama píšeš, že máš cykly až 40DC, takže podle mě teď hlavně stresujes sama sebe 🤷🏼♀️ se uklidni. Pro klid si můžeš koupit testy anebo si dojít na krev jako samoplatce, ale myslím, že nebudeš. Po dvou týdnech od udalosti už by mohlo být něco vidět, ale neudělal se do Tebe, byly to jen dva zasuny 🙈🤷🏼♀️