Zpožděná menstruace, bolest podbřišku, výtok s krví

zoufalamanzelka2
11. pro 2017

ahoj maminky a těhulky.prosím vás o názor a zkušenosti.mám už dvě děti ale tohle mi nedá spát. mám ted pátý den zpoždění MS,ikdyž tento cyklus jsem měla angínu tak by to zpoždění mohlo souviset ale už skoro dva týdny mě bolí v podbřišku jako kdybych to dostat měla ( to si teda pamatuju i z prvního těhotenství) asi před 4dny jsem měla na papíře při utírání trošku výtoku s krví tak jsem myslela že už ale nedostala jsem to.včera jsem si všimla že se mi zvětšily bradavky,jsem unavená,nemám vůbec chut k jídlu což já před ms mám až moc a přibírám klidně i dvě kila.no ale test z ranní moči je negativní...matou mě ty příznaky,nikdy jsem před ms tohle neměla.navíc mám po té angíně zvýšenou sedimentaci a dr neví proč,akorát podotkl jestli nejsem těhotná, že to tak občas bývá... s manželem jsme třetí dítě vůbec neplánovali proto jsem z toho tak hotová...děkuji za reakce 🙂

kika266
11. pro 2017

@zoufalamanzelka2 Tak si zajdi k doktorovi at ti udela test z krve. Jinak by to tehotenstvi mohlo byt si myslim. Zpozdeni by mohlo byt sice zpusobeno tou nemoci, ale jake prasky jsi treba brala?

zoufalamanzelka2
autor
11. pro 2017

@kika266 brala jsem antibiotika klacid 500... No rikam si ze kdyz to nedostanu tak ve stredu posupajdim k moji dr.driv nemam hlidani

kika266
11. pro 2017

@zoufalamanzelka2 Tak i ty prasky by na to zpozdeni mohly mit vliv, pokud to nedostanes, tak si tam zajdi a do te doby by ti i test mohl neco rict.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru