Ahojky, také se přídám,MS vždy pravidelná, nikdy se mi nestalo, že bych měla zpoždění, asi před 3/4 rokem jsme moc chtěli a snažili se, před dvěmi měsící jsme si řekli, že ještě počkáme, ale přítel si pozor nedával. A teď 7 dní zpoždění, první tři dny jsem citila jakoby měla MS přijít a nic, bolest žádná. Teď mám na obličeji samej bedár (což teda nemívám ) dva TT negativní. Kamarádka měla zpoždění, 4 tt negativní a 16 den po zpoždění pozitivní. Tak počkám co se bude dít, nepíšu to sem aby mi někdo říkal, že nejsem těhotná ani, že jsem. Prostě počkám 🙂
@popop čekám s tebou 🙂
Dnes vecer zkusim a zitra rano to uz bude 9dnu kdyz nic tak prestavam doufat.... ta nejistota je hrozna.... dnes hrozne paleni zahy a bilkovy vytok.... tak drzim pesti Tobe i sobe at mame //
Ahojky 🙂 zpozdeni 3 dny tt mamatest negativni, ale tt cleaeblue digi pozitivni, tak jako mevim...Tak taky cekam.
@popop dej vedet 😉
@jesterka09 tak vecer nic, tak ted zkusim poprve rano 🙂
Tak ráno na mamatestu pidi dušík.... MS nikde, bolesti také ne, tak počkám do příštího týdne 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
čekej, nic jiného ti stejnak nezbude 😉