Ahoj holky.
Prosím Vás, s přítelem se snažíme o mimčo. Už jsem myslela, že je to na dobré cestě, ale asi není. Zpozdila se mi menstruace o 5 dní, jenže dnes 3.5. jsem to dostala a mám šílené bolesti v podbřišku a ještě k tomu se mi zvedá žaludek. Udělám si jídlo, ale jakmile ho mám sníst, tak při pohledu na něj se mi zvedá žaludek. Těhu test jsem si ještě nedělala, musela jsem si objednat, tak nevím, až dorazí, zda si ho mám udělat?
Když očekávám MS, tak mě šíleně bolí záda a prsa. Jenže teď nic, jak kdyby menstruace neměla přijít. Myslíte, že bych mohla být tehu? Ve stresu nejsem, práci mám pohodovou a doma vše ok.
Co myslíte? Děkuji a přeji hezký den
@rezina96 Tak podle mě je to hloupost dělat test po ms.
@vitezove Tak u ms bývají bolesti i krvácení. A pokud měla spoždění, může to být biochemické těhu...
@klokanka31 Tyhle bolesti v podbřišku jsou silné a bolí mě i za chůze, nikdy při MS jsem tohle neměla. Musím často odpočívat. Též jsem si měřila teplotu a mám 37,6...
@rezina96 Tak ta teplota je divná...ale já měla mimoděložní i biochemko, a teplotu jsem neměla. Jen u biochemka jsem měla fakt parádní křeče 😣
@klokanka31 Nemáme to jednoduché ☹️. Tak doufám, že už je u tebe vše v pořádku?
@rezina96 Jojo, 13 let od prvního zkoušení se mi narodila vymodlená holčička, za dva týdny jí bude rok 🙂 přeju ti ať se ti taky brzo zadaří 🍀
@klokanka31 to je krásný. Tak hodně zdravíčka 😊❤️. Děkuji! ☺️
@rezina96 Děkuju ☺
@rezina96 taky jsem měla u jednoho biochemka šílené křeče, že mi musela mudr i něco píchnout. Pamatuji, že mě tenkrát kolega vyháněl z práce, ať se nechám vyšetřit. Jinak, jestli ti je fakt zle, zajdi k mudr,ať tě prohlédne, případně udělají test z krve
@rezina96 takhle jsem to měla v dubnu. Při 5 dni zpozdene ms sem si udělala tt a měla jsem tam ducha.dalsi den sem začala strašně krvácet a měla jsem příšerné křeče. 2x tak silnější než mejvam u ms a bylo to biochemicke. Tak držím palce ať je vše ok..
Holky, tak Vám moc děkuji. Už jsem objednaná k doktorce, tak uvidím. Ale píchá mě tam s každým krokem a hýbnutím...
@rezina96 ahoj, jak jsi dopadla?
Zdravím vás všechny. Tak nakonec to opravdu bylo biochemické těhotenství. Ale jinak vše v pořádku dle doktorky.
@klokanka31 ahoj ty si otěhotněla jak dlouho po tom mimodeloznim jestli se můžu zeptat.. Já už jsem 3 měsíc po mimodeloznim, a už neberu žádnou ochranu a chci to zkusit znovu někdy mám strach že se to bude opakovat pak zas ne.. snažila jsem se 3 roky a dopadlo to mimoděložním každý říká že když už jsem byla jednou těhotná tak že už to půjde samo jenže mám strach
@martinececka Taky jsem se strašně bála. Já měla mimoděložní po 12 letech snažení. V září 2018 mi vzali vejcovod, pak jsem se bála, takže opravdový snažení mohlo být někde od února 2019, v půlce července 2019 jsem měla biochemický, a na konci srpna 2019 jsem otěhotněla potřetí, a mám z toho roční holčičku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mohlo by klidně jít o mimoděložní těhotenství. Udělala bych si rychle test a pokud tam něco bude, tak za doktorem. Šílené bolesti nejsou ok a ani krvácení není ok.