Ahoj holky, mám dotaz, jelikož už nevím co si myslet 😢. Sex byl 20.den od poslední menses, takže nejspíš ovulace nebyla, ale nevím to 100%, ovulaci nesleduji, nechci se tím stresovat. V červnu jsem ovulaci ani nemela- zjištěno na ultrazvuku. Dnešním dnem mám 5.den zpoždění a je to 13.den od sexu. Včera jsem si dělala test a byl negativní, ani slabý duch, hodně jsem to sledovala, i hodinu po udělení testu 😥.
Může se ms pomalu rozjíždět...ja to takhle taky mívala... třeba den slabounké špinění, den klid a pak se to rozjelo pořádně... pokud plánujete miminko a ms se rozjede,tak si teď zkus pohlídat ovulaci (bývá asi 11den od 1.dne ms- někdo má i dřív) a pak to zkuste...
Normální cyklus bývá cca těch 28dní(takže i těch 26dni bych řekla, že je ješte v pořádku)
Je taky možný, že to špinění může být i uhnizďováni..vyčkala bych ještě třeba 2dny a pak zkusila znova test...
@betnika taky jsem měla bolesti jako kdyby měla přijít menstruace a pak když jsem si později udělala test, tak byl pozitivní 🙂 ale ani jsem nešpinila tak nevím
@betnika délka cyklu je v pořádku, ale je potřeba, aby doba od ovulace do menstruace (tzv. luteální fáze) byla alespoň 12 dní, spíš 14 (takže bych ovulaci čekala 10.-12. DC). Pokud to máš tak všelijak a neotěhotníš, tak bych začala měřit bazální teplotu, abys zjistila, jestli máš ovulaci a dost dlouhou luteální fázi. Zjistila bys, jestli je někde problém.
@pesulinkaa já právě i slabě krvacim a ta bolesti je opravdu jak první den mé menses 😐
@betnika tak každý to má trochu jinak ale pokud se menstruace nedostaví, tak bych si ten test udělala. mě břicho bolelo celkem dlouho ale čárka na testu by asi byla slabá tak jsem počkala...
@pesulinkaa ano, to mám v plánu. Pockam ještě tento týden a pokud nic, tak si ho příští týden udělám.
Ano, kamarádka vysadila HA, 4 měsíce vše probíhalo dobře, což je ještě ovlivněné hormony a pak jí zašla MS zlobit.
Měla jsem dva dny po zpoždění test negativní, další den špinění, pak tři dny středně silná MS, pak zase špinění, další měsíc nic a test pozitivní (a to jsme se docela chránili), miminko v plánu nebylo, doktorka mi pak vyrazila dech, že jsem byla už v 10tt, takže ta MS byla falešná! Může to být tedy i těhotenství 🙂
Já měla vynechání menstruace měsíc testy vyšli negativní a gynekolog mi to také potvrdil dostala jsem injekci na vyvolání menstruace která se dostavila asi za 8 dní. Další měsíc to bylo to samé ale tentokrát už test byl pozitivni
Ahoj holky potrebovala bych radu, protoze vazne uz nevim co je se mnou a mozna to nektera z vas mela taky.
Podle posledni menstruace (kdybych byla tehotna) tak bych byla v 6 tt.
Mam velke bolesti celeho bricha v podbrisku, boli me zada, koncetiny hlavne jsem strasne unavena kazdy den, krvacim z dasni, boli me zuby prsa proste takove veci co jsem predtim vubec nemela.
Menstruace uz mi meska 10 dni citim se strasne nafoukla citim takovy tlak v brichu jako kdyby se tam nekdy neco pohnulo (vim ze to je strasne brzy) ale jak rikam nemela jsem to nikdy vubec. Ani menstruace mi nikdy v zivote tak dlouho nemeskala nikdy se to nestalo vzdy mam pravidelny ciklus. Dneska jsem objevila slaby hnedy vytok tak mam obavy. Na clearblue easy testu mi vysel pozitivni vysledek a pak na druhy den jsem zkousela clearblue digitalni test a vyslo - .
Muzete mi nejak poradit zazili jste to?
a nebo můžeš mít cystu
Já teď měla dostat menstruac 22.4. a v neděli 25.4. jsem špinila a pak v úterý středně krev ve středu 28.4. Už jen kapičky. Zvláštní žádné bolesti a to si první 2 dny beru i brufen. Někdy ji mívám dřív i později proto jsem s testem nespěchala. Ale mám 2 testy u sebe tak zkusím příští cyklus. Zítra mám mít podle cyklu opět ovulaci. Je pravda, že jsem to krvácení vykoukala, jsem se pozorovala od 2 dne vynechání. Ale je i tak možné že by moje děti mohli mít sourozence? A beru Femibion 1 od ledna. V prvním těhotenství jsem žádné doplňky stravy nebrala v druhém mi je doktor dal v druhém trimestru a teď je beru radši od začátku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mám bolesti v podbřišku jak kdybych měla menses, úplně jak začátek, ale nic. Cele dopoledne jsem měla slabou krev na kalhotkach a papíře, pak nic a teď večer zase slabá krev 😥. Tak nevím, zda se to stresem oddálilo nebo cysta a nebo uhnizďování? Děkuji všem za rady nebo názor. Jsem už úplně mimo 😢