Preji krasny den, vim ze se porad kazda pise jak ma zpozdeni, a jestli je tehotna .... Ale prosim radu. Snazime se o miminko, od zari 2016 neberu prasky protze jsem mela problemy. Od te doby az do minuleho mesice jsem mela MS vzdy 18.cteho jenze minuly mesic dorazila az 24 a tento (dnes 25.) nic uz drive pri podezreni n tehotentvi vzdy kdyz jsem si udelala test jsem to dostala hned druhy den( i minuly mesic) bojim se ho udelat. Jen prosim nazory ne zadne jestli jsem nebo nejsem tehotna. Testy mam kouprne ale bojim se ze kdyz udelam bude / a ne // a druhy den to dostanu :(
Tak je otázka co je pro tebe přijatelnější jestli test neudělat kvůli případnému zklamání a vydržet třeba týden v nejistotě, protože po týdnu zpoždění by to už mohlo cosi naznačovat no a nebo test udělat hned zjistit jednu čárku a uvolníš asi psychiku a přijde menses...já bych teda raději věděla na čem sem a test si udělala hned.Nikdy jsem to nevydržela den po zpoždění už jsem ho hned dělala, často byl negativní a ještě ten den jsem to dostala...
Děkuji za rady 🙂 omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale .... Vybíráme jmeno pro miminko které čekáme 🙂 testik konečně vyšel pozitivně 🙂
@basko206 tak at vse dopadne dobre. Hodne zdravicka a uzivej si to :*
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokus se uklidnit ,uvolnit.... A test si udelej treba za 2 dny. Nervovani Ti moc nepomuze. Mimi potrebuje klidnou maminku 😉