Znáte tento test, je to duch?

ajleenka
30. srp 2018

Ahoj holky, dnes jsem 9dpo a protože jsem nedočkavá, tak jsem zkusila test. Značka je Top test, je hrozně úzký a divný a objevilo se tam toto. Máte někdo s testem zkušenost? Vidíte ducha? Mohl by být pravý? Mám doma ještě Mamatesty, tak příště zkusím spíše ty, ale o těch se zase tvrdí, že nejsou tak citlivé.

nikoulinka
30. srp 2018

Ahoj. Tyto testy neznam, ale nejaky malý naznak, kdyz poradne zaostrim, tam vidim :D ... jinak co se tyka mama testu. Ja pouzivala jen ty. U syna mi ukazal uz v den ocekavane menstruace a u dcery den po. Me nikdy nezklamal 🙂

ajleenka
autor
30. srp 2018

@nikoulinka Já mu právě moc nevěřím, protože ho moc neznám. Vzala jsem ho omylem, překlikla jsem se v e-shopu. Ale na živo tam je vidět bez diskuze, jen jestli to není ryska.
Tady ještě v bílém světle. Mobil mi to moc nechce fotit.

nikoulinka
30. srp 2018

@ajleenka no, nechci ti delat falesne nadeje, ale ja bych rekla, ze je pozitivní 🙂 zkus treba za dva dny znovu. Carka by mela uz jen sílit 🙂

leniczka23
30. srp 2018

Me prijde ta carka strasne daleko od kontrolni..Jinak ten test absolutne neznam tak nemuzu rict jestli dela duchy, protoze jsou testy co takovehle duchy delaji.
Je to jednoduchy, zkousej dalsi testy, jestli budou silit je to jasny..
drzim palce

ajleenka
autor
30. srp 2018

@nikoulinka Ještě se mi povedlo více z blízka. Snažím si nedělat naděje. Už se mi stalo něco podobného s Lady Maxem a nic z toho nebylo. Zkusím příště ten Mamatest, tomu snad lze věřit.

michaela19911991
30. srp 2018

Ja to na pohled z fotky moc nepoznam, ale je to jednoduche - pokud je carka ruzova je.pozitivní, pokud je seda je to ryska.

ajleenka
autor
30. srp 2018

@leniczka23 Já jsem právě pátrala, protože mi taky přijde dál, než jsem zvyklá a třeba v tomto fóru ho má někdo taky s dušíkem a je taky dost daleko. Bohužel silně pozitivní jsem nenašla nikde, asi to není moc používaná značka, což se ani nedivím.
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duc...

2hanah
30. srp 2018

@ajleenka jo, je tam a když už jde i vyfotit, tak za mě můžeme gratulovat! 😊

ajleenka
autor
30. srp 2018

@michaela19911991 Já to právě nějak neumím posoudit, ono je to děsně slabé...
Jo a holky, omlouvám se za nehet, teď koukám, jak je šílený. Pracovala jsem zahradě a moc to nešlo umýt.

ajleenka
autor
30. srp 2018

@2hanah No, zatím se neraduji, ani moc nedoufám. Až to uvidím na nějaké spolehlivé značce, tak snad začnu.

leniczka23
30. srp 2018

@2hanah To si nemyslim, videla jsem tak 100fotek duchu na testech ze kterych tehu nebylo.

bejbinecko
30. srp 2018

@ajleenka tak si dneska rovnako ako ja 9 dni dpo a tiez mi vysiel duch ale na mamateste comfort bol pekne v limite hned.som tusila ze tam cosi ostane ...a tvoj tam bol v limite vidno aspon trochu? Tu je foto mojho

evee24
30. srp 2018

@bejbinecko tady ten je krasne růžový. Ale u zakladatelky nevím. Vypadá jako sedej a teh sem mela hodně. Tak leda zkusit za pár dni.

bejbinecko
30. srp 2018

@ajleenka podla mna si na 99 percent tehu to tam vidim drzim palce.....zajtra sa.chystqm znova rano testovat skus este raz aj ty a daj vediet

ajleenka
autor
30. srp 2018

@bejbinecko Tak ten tvůj je nádherný a bez diskuze, potichu gratuluji. V limitu právě trochu jo. Nejdříve byl i docela hezký, potom ale začala stoupat všechna ta barva a jak to zrůžovělo celé, tak nebylo vidět skoro nic a když zase plocha vybledla, tak tam zůstalo toto. A fakt nevím.
Zítra asi zkusím, ale mám jenom zase ten Mamatest, tak to nebude porovnání na stejné značce. Navíc jsem četla, že Mamatest je méně citlivý... ale zkusím.

sinysov
30. srp 2018

@ajleenka já tam čárku vidím ... PS: Ale ten nehet🙅😁

ajleenka
autor
30. srp 2018

@sinysov Za nehet se stydím děsně moc 😲. Já řešila test a vůbec mě nenapadlo, že jsem ho pořádně nevydrhla.

ajleenka
autor
30. srp 2018

@bejbinecko Cítíš na sobě něco? Pocitově? Psala jsi, že jsi tušila.

bejbinecko
30. srp 2018

@ajleenka boli ma dost prsia ale to tak palivo ako keby palili a v podbrusku mam pocit ako na menzes

bejbinecko
30. srp 2018

@ajleenka ja mam uz tri deticky trosku som sa v tom.uz zacala orientovat 😀...tak som mala taku pomocku

bejbinecko
30. srp 2018

@ajleenka uvidime co z toho bude radovat sa zacnem az ked mo to lekarka potvrdi a uvidim srdiecko...zo zaciatku treba byt opatrny..potom.zase.treba zvladnut prvy trimester.a.uz to bude hadam dobre

ajleenka
autor
30. srp 2018

@bejbinecko Já mám dvě, ale už jsou trošku větší, tak už si ty začátky tolik nepamatuji. Mně právě jenom pobolívá podbřišek, ale to může být cokoliv. Já taky nejásám, už jsem měla biochemické i falešné stínky, takže uvidíme, jak to bude vypadat dál.

bejbinecko
30. srp 2018

@ajleenka presne tak to uz nie je v nasej moci ale len panboh rozhodne ako to bude a dopadne..ale lazdopadne ti drzim palceky a daj mi vediet kludne I do ip....a ides zajtra testovat?

ajleenka
autor
30. srp 2018

@bejbinecko Uvidím, asi to nevydržím, ale je mi jasné, že to nejspíše pořád bude stejná nejistota. Navíc už nemám ani stejnou značku pro porovnání. Lepší by bylo asi vydržet do víkendu, ale znám se. Taky držím palečky, ale u tebe to už vypadá luxusně.

bejbinecko
30. srp 2018

@ajleenka ja som taka ista teraz ked mi vysiel duch som hned nabehla do lekarne pre dalsie dva baliky minimalne preto ci budu silniet...inak viem to cakanie je na nervy

ajleenka
autor
30. srp 2018

@bejbinecko Tak dej vědět, jak to vypadá 👍🙏

2hanah
30. srp 2018

@leniczka23 naštěstí mám opačnou zkušenost, měla jsem ještě míň viditelného ducha a mám chlapečka, dokonce u prvního syna jsem těhotná byla a odpolední test po zpožděné ms mi vůbec nic neukázal, až o dva dny později z ranní moči. Nikdy jsem neměla falešného ducha, pokud jsem těhotná nebyla, nebyl duch, pokud ano, test mi to řekl, takže já bych byla optimistka 😉 a už se asi nedozvíte, jestli s těmi duchy opravdu nešlo o těhotenství, která odešla se zpožděnou ms, že?

2hanah
30. srp 2018

@ajleenka já bych byla optimistka, každopádně držím pěsti, člověk tomu dlouho nemůže uvěřit, vím, já měla ještě slabšího ducha, myslím, že jsem ho tam spíš jen chtěla vidět, než že tam opravdu byl, taky už teprv 5 dní před plánovanou ms 🙊 a ten duch už teď má 2 měsíce 😁

janula0608
30. srp 2018

Ahoj holky, já jsem na tom nějak podobně, až na to, že mi vyšel test negativní. Jsem 8DPO a prsa teda bolí nesnesitelně už týden. K tomu jsem měla dva dny hustý bílý výtok, cítím se, jak by na mě lezla chřipka a nemůžu spát na břiše, je nějaké citlivé nebo jal to napsat, prostě bolí. Po ránu jako by mě v něm píchalo. Test dnes ale negativní. Myslíte, že je ještě na testování brzy? MS má dorazit až za 6 dní. Vždy mě před začátkem bolí prsa, ale tak 3 dny před a ne 14 dní a ne tak moc, že si pomalu nemůžu ani sundat podprsenku.

normalnimatka
30. srp 2018

@janula0608 tak záleží,c o píšou na konkrétním testu. obecně čím dýl testuješ, tim líp. já bych určitě netestovala dřív, než v očekávanej den MS, a to navzdory tomu, že na krabičce tvrděj, že už to test pozná 3 dny dopředu. stejně cyklus nemusí bejt na den přesnej a pak máš akorát zbytečnou radost, nebo naopak.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru