Ahoj holky, obracím se na Vás s dotazem.
Nikdy jsem těhotná nebyla a vlastně ani nevím jestli je to možné, ovšem v poslední době se se mnou něco deje. Důležité je asi upozornit, že jsem vysadila prášky a prvních čtrnáct dnů po MS by jste to na mě ale nepoznali. Vůbec nic zvláštního ani jiného se nedělo. Ale potom to začalo. Jeden večer mě vzbudili šílené křeče do podbřišku, snažila jsem se je rozchodit a málem to se mnou seklo. Říkala jsem si co to ? Dřív jsem antiko občas vysazovala a nic takového se mi nedělo . Jelikož jsem měla zrovna plánovanou návštěvu Gynekologa, tak jsem se tam o tom zmínila. Vše je v poradku , následek vysazeni a prý probíhala superovulace.Nutno podotknout, že tu jsem asi musela mít dlouho ....pár dní po MS sex byl, pár dní na to bradavky boleli a I ten tlak v podbrisku. A celkem dlouho.Nicméně v klidu jsem šla domů. Druhý den ... jak to jen říct, to nebyl ani tak výtok, který též neznam , spíš takové jedno odplivnuti hnědého čehosi. Říkala jsem si že je to asi po návštěvě gynekologa. A nyní už meskam třetí den MS .. a zase jen ten "výtok"... křeče do břicha mám jako při MS. Pleť podstatně lepší , chutě, ale při tom na nic nemám chuť . 🤷♀️ A ani prsa mě nepnou jako vždy.Snad jen malá citlivost bradavek. A poslední dny, se velmi abnormalně potím...úplně šíleně... nejdřív při vynaložení byť menší námahy, nyní večer... nohy ledové a podpaží úplně mokré...Myslíte že si mi mohlo podařit otěhotnět? Je nějaká šance, že to gynekolog v prvních dnech nemusel zpozorovat? Děkuji za případné odpovědi.
Muzes byt tehotna, muze to byt hormonalni zmenou po vysazeni. Par dni po pripadnem oplodneni gynekolog nemuze poznat vic nez vyssi sliznici. Udelej si test, uz ti 100% ukaze vysledek.
Asi jak psaly holky výše, kup si test a uvidíš, gynekolog na ultrazvuku ještě nic neuvidí a pak objednává mezi 6-8 tydnem tehu
@papajinec mě test ukázal // 3dny před MS a na gyndu mě objednali až když jsem byla 8tt
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@papajinec a proč sis ještě neudělala test? 3.den meskani už to odhalí spolehlivě