Změna antikoncepce. Otěhotnění nebo viróza?

nikkih
28. dub 2021

Ahoj všichni.
Na začátku měsíce jsem kvůli vysokému tlaku měnila antikoncepci Katya (normálně vynechávání 7 dnů na menstruaci) na antikoncepci Zlynda (bez menstruace).
Sedmý den, po užívání nových prášků, jsme spolu s partnerem měli nechráněný sex.
Dnes, již druhý den mám, bolesti v podbříšku, dnes ráno nevolnost. Test ale negativní.
Je možné, že bych otěhotněla nebo mám spíš nějakou virózku či nějaké problémy po nové antikoncepci?

andelka
28. dub 2021

Vzhledem k tomu,že jsi přecházela z jedné antikoncepce na druhou, tak jsi chráněná byla normálně. Přečti si i co o přechodu říká příbalový leták.

zrzeckas
28. dub 2021

Myslim si, ze si telo zvyka na novou antinu.... Taky nemusi antina sednout, ale to poznas az po nejske dobe 🤔 me nebylo po zmene dobre a ms byla desna, tak jsem se vratila ke stare (duvod meneni jen to, ze uz ji mam dlouho).... Tehu si nemyslim, ze bys byla... Navazujes na tu, cos mela... Ale stane se, ze i pres antinu otehotnis, ale tam je vice ojolnosti si myslim 🤔

littlebee124
28. dub 2021

Toho bych se nebala a přisuzovala bych to k psychice. Ja měnila antikoncepci po 8 letech za jinou a neotehotnela sem a měla sem nechráněný sex 🙂

julia00
25. črc 2022

@nikkih ahoj stará téma ale ako to dopadlo?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru