Ahoj, je mi jasné, že tu nikdo nemá křišťálovou kouli, ale aspoň si nak zkratim čas do dalšího testu 🙂 Ve čtvrtek byl nechráněný styk, asi zrovna v nejplodnejsim dnu, jaký muže být. Pátek jsem si jela pro pilulku. V sobotu mdlo. Včera bílé testy, dneska duch na mamatestu a ostatní bílé. Mám dvě děti v pubertě a přítele, se kterým nemůžu počítat. Na druhou stranu vždycky jsem třetí chtěla, uživit nás dokážu. Ale teda. No, třeba to zas odejde nebo je to falešné pozitivní. Ale jsem celkem vyvalena.
Na test je hodně hodně brzy, nemůže být pozitivní.
@titina12 no jooo, já vím. Ale fakt je, ze u obou dětí jsem měla ducha už i pet dni po styku. Teď mi bylo blbě a jelikož by těhotenství byl celkem šok, tak jsem testovala
To neni biologicky mozne, aby 6 dni po oplodneni byl zarodek uhnizdeny a napojeny na tvuj krevni obeh, aby se ti vyloucilo do moci hcg. To se proste nemohlo stihnout, ani za idealnich podminek. Testy jsou negativni a jeden druh hazi falesneho ducha (vidim). Spatne ti klidne mohlo byt z te pilulky (je to docela hnus), nebo sugesce… nerikam ze nemuzes byt tehotna, ale myslim ze se to dozvis nejdriv tak za dalsi tyden.
@mysh_me hnus to je, to souhlasim. No jo, tak holt počkám. Jen jsem na to proste nechtěla být sama.
@prostezena vsak me nevadi, zes to sem napsala 😉 diskutuje se tu i o mnohem vetsich blbostech 😅 a nedivim se ze to resis, dalsi dite jsi neplanovala a najednou je clovek v tyhle situaci a napadaji ho vselijaky coby kdyby… tak se s tim potrebuje nekde sverit, utridit myslenky, probrat to s nekym. Na co jineho by ten mk byl 😉😀
@mysh_me díky za pochopení 🙂 A hlavně opravdu u prvních dvou děti to začalo hodně brzkym testováním.
Ja vidim vse jasne negativni az na mamatest a ten dela duchy bezne, ma az moc barviva
@misha31 jj, vše je stále negativní až na ten jeden mamatest. Teď jsem si udělala ještě jeden jinej a jak se nasakoval, tak tam vylezla čárka a jak se to ustálilo, tak zas zmizela 😁 je to napínavý 😁 a dneska jedu na akci s alkoholem, takže jestli to dítě přežije Nopregy pilulku, festak a chlastacku a po jednom jediným styku tam bude, tak si ho nechám, protože to by byl mimořádně odolnej jedinec.
@prostezena nic a podle me ram ani nic nebude
Tu je krasne videt ako tie testy robia falosnych duchov 🫠 chapem, ze to chces vediet ale pockaj si 14 dni po styku a sprav test. Tam to budes vedet na 100%
@prostezena já měla 8dpo ducha a 10dpo už jasnou čárku první test jsem zkoušela 6dpo a možná tam něco málo bylo ale to bylo takový spíš v určitý úhel za určitého světla. Na těch tvých vidím takové slabounké. Tak snad to to vyjde hod pak echo jak dopadli další testy😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud dobře rozumím testujete 6 dní po styku?