Ahoj,
Jdu si sem s dotazem..
Doma máme vytouženou 9 týdenní holčičku..
Bohužel nekojim z porodnice jsme odcházeli s UM.
V 6ti neděli kontrola na gynekologii a vše bylo v pořádku..
Po 6ti nedělí proběhl s manželem nechranený styk.. zatím pouze 1x.. (Jelikož na naší holčičku jsme čekali přes 3 roky snažení nijak extra jsme se nechranili.. pouze prerusovany styk)
Stále se mi nedostavila ms, tak jsem si pro jistotu udělala tehotensky test a hned v limitu vyběhla slabá čárka..
Můj dotaz zní: je možné, že bych měla ještě po 9 týdnech od porodu v moči zbytkové Hcg? (Čárka mi připadá slabá a všude jsem se dočetla, že pokud žena nekoji do 6ti týdnů by mělo být hcg nula)
Prosím nepište žádné nadávky a řeči o nezodpovednosti... pokud by to bylo další tehotenstvi, budeme mít z něj radost.. dvě děti si přejeme, i když to nebylo v plánu takto rychle..
Wow. Gratuluji.
Dekuju za odpovědi za pár dní zkusím ještě test a případně zajdu na gyndu.. 😊 tak uvidíme, jak to dopadne
@anonym055 také si nemyslím ze by to bylo zbytkové hcg ☺️ ale nové těhotenství ❤️
@anonym055 To vypadá na nové miminko
Gratuluji, bude další miminko.
Ups, no... gratuluji, budeš mít asi za devět měsíců festovní záhul. 😀 Ale tak alespoň to budeš mít o to rychleji pak za sebou. Vím, o čem mluvím, mám mezi dětmi také malé rozestupy. A mám ty děti tři. 😀
Myslím, ze to je nove těhotenství. Ja jsem zkoušela asi 4 - 5 týdnů po porodu test a byl negativní
Podla mna nove tehotnetvo. Skus za 2 dni test ☺️
Z wiki:
Maximální růst zaznamenáváme mezi 80.–90. dnem těhotenství, pak se jeho tvorba snižuje (ve 4. měsíci), a po 25. týdnu hodnota hCG již zůstává stabilní až do porodu. Jeho vylučování močí končí asi 7. den po porodu, tj. po vypuzení plodu a placenty.
Typickej priklad pohnojenyho policka po porodu kde "roste" vse🤣🤣🤣a na prvni dobrou vid?😂😂😂
@hanka_12345 no právě.. kdybych to takhle plánovala, tak nic 🤦♀️😁
Dekuju všem za odpovědi.. no vypadá to, že si všechny myslíme zo samé.. no tak uvidím, jak se to bude dál vyvíjet 😊
@anonym055 proto bud rada ze to vyslo, treba az bys chtela za 3 roky by zas byl problem..mas po starostech :D ...teda s pocetim :D
teď už ti jen přeju ať to nejsou trojčata :D (nadsázka)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anonym055 ja si myslim že hcg už nebude tak dlho … ale je to iba môj názor