Zbarvení mléka, nevolnost. Jsem těhotná?

kejcvil
13. dub 2020

Ahoj mám syna , bude mu 5mesicu. Ve dvou měsících jsem vlivem stresu přišla o mléko ,přešli jsme na Nutrilon a už vůbec jsem nekojila. Po celou dobu až doteď když jsem si na prsa zmáčkla občas ještě nějaká ta kapka mléka vytekla. Poslední tři dny se mi zdá ,že se mi prsa opět nějak nalévají, zkoušela jsem si odstrikavat do umyvadla a mléko má žlutou, až oranžovou barvu ...nevíte proč má takovou barvu? Stalo se to někomu? ( Mám podezření že jsem znovu těhotná protože mívám nevolnosti a teď ještě to mléko) A je tu někdo kdo otehotnel takhle brzo po porodu? Dá se to vůbec zvládnout? Děkuji za rozumné odpovědi 🙂

kocila
13. dub 2020

@kejcvil zkus tehotensky test a budes mit jasno 😎

radulka57
13. dub 2020

@kejcvil podívej, já čekám dvojčata, i ty se musí nějak zvládnout zaráz,
tak nevím proč se ptáš jestli se dá vůbec zvládnout když más doma maly mimi a cekas dalsi, minimalne uz mu bude rok az se ti druhy narodí! Já mam ještě dvouletacku k tomu a 6letou 😀

barmil
13. dub 2020

@kejcvil znama porodila dvojcata a behem sestinedeli otehotnela znovu, rodila predcasne, kdyz mela dvojcata 10mesicu. Dalsi se to podarilo hned po sestinedeli, bez Ms a pri kojeni, termin ma 14 dni pred 1.narozeninami miminka.
Mozne je vsechno.

meronym
13. dub 2020

@barmil Jako prvni otehotneni behem sestinedeli se jeste da pochopit, to druhe tesne po jen stezi. Za mne tedy silena situace, zvladnout se toho asi da hodne, proc tomu ale jit naproti? 😱

barmil
13. dub 2020

@meronym nesoudim. Kdyz doktorka rekne, ze pri kojeni bez Ms nelze a nepredepise antikoncepci, asi se tomu neda rict jit naproti.
To same byl i prvni pripad. Take bylo lekarem receno, ze to nejde.

krupka3
13. dub 2020

Tehotna byt muzes, otehotnet se da hned v sestinedeli. Oranzove kapicky mleka by skutecne mohly byt mlezivo, je ale pravda, ze to se v tehotenstvi objevuje az pozdeji (ale ne vzdycky). Udelej si test a uvidis. Jsou mamy, co to zvladnou s trojcaty, deti rok od sebe jsou narocne, ale zase po narocnem zacatku te ceka o to sladsi odmena.

astyna88
14. dub 2020

Ono mit dvojcata,kdy delas vse dvakrat stejne,je neco jineho nez deti brzo po sobe. Manzel ma o rok starsiho bratra a pry to byl.ocistec, nicmene vzdy zalezi na nature zeny. Hodne stesti.

nita1984
14. dub 2020

@astyna88 manžel je z dvojčat a má o 11 měsíců staršího bratra... všechno jde....

astyna88
14. dub 2020

@nita1984

Jiste,kdyz uz jsou deti na svete....ale kdyz ma moznost clovek se rozhodnout,tak by si to urcite tak nevybrala...u nas v panelaku mame rodinu,ktera ma syna,pak dcery dvojcata a nyni pani ceka taky dvojcata - neplanovane. My mame deti planovane tak,abychom si je uzili 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru