ZAP hCG krevní test

majina89
29. led 2018

Ahoj holky, máte zkušenost s tímto krevním testem? Háže falešné pozitivní výsledky? Jsem 7.den po ket. A přiložené foto je ze dneška. Děkuji moc 😉

akcinorev7
29. led 2018

Myslim, ze neni co resit ;) co test z moci?

majina89
autor
29. led 2018

@akcinorev7 tt z moci slaboucky duch misto 2.carky. Ale fakt slaboulinký...

akcinorev7
29. led 2018

@majina89 videla bych to dost nadejne 🙂 za 2 dny bude uz videt vic

kristyna99
29. led 2018

Počkala bych pár dnů a zkus jinou značku pro svůj klid. 🙂 Taky jsme měla několik testů s takhle slabou čárkou, a teď už jsem ve 12.tt 😁

izy1661
30. led 2018

Ahojte, som tu nová, ale chcela by som sa spýtať na váš názor.
S manželom sa snažíme o bábätko už pol roka a do teraz nič, no tento mesiac som si bola 100% istá, že to podarilo, lenže...
Ovulaciu som mala 18.1.2018 (robila som si ovu test tiez som mala plodný hlien deň pred a aj deň po) , sex sme mali 16.1, 17.1, 19.1. Od minulej stredy som začala pociťovať chvenie (ja to vôbec neviem popísať, nebola to ani bolesť, ale proste ako sa tam niečo dialo). Moju milovanú kyslu kapustu nemôžem ani cítiť hneď mi dojde zle. 70% dňa mám ťažobu na žalúdku. Od soboty mám veľmi citlivé prsia a v nedeľu ma prvýkrát v živote pálila žáha. Lenže...
Včera som úplne slabunko krvacala, skôr len spinila (dnes čakám, zatiaľ nič). Ráno som si robila test a bol negativny, MS normálnu mám dostať zajtra.
Snáď som nič nezabudla. Prosim, poraďte, môže to byť tehu? 😞

majina89
autor
30. led 2018

@kristyna99 zkoušela jsem i jiné a stále jen duši... uvidíme no a tobě přeju krásné těhotenství!!

majina89
autor
30. led 2018

@izy1661 mohlo by být.. třeba je na testování ještě brzy 🙂 vyčkej a držím moc palce.. já taky zatím čekám... jsou to nervy že?

izy1661
Autor odpověď smazal
Zobraz
izy1661
30. led 2018

@majina89 akurát som čítala, že sa to stáva, že hcg ešte nie je natoľko vysoké, aby ms vôbec nebola, a preto sa dostaví len takéto spinenie. A ze tt kvôli tomu môže vyjsť negatívne, tak uvidím, ale áno, sú to nervy :( 🙂

priefi
30. led 2018

@majina89 Teprve to.je 7 dni, dej tomu trochu vic casu a nestresuj se. Stres nicemu nepomuze. Kdyz tam uz ted ne duch, je to velice nadejne.

akcinorev7
31. led 2018

@majina89 tak jak tloustne //?

majina89
autor
31. led 2018

@akcinorev7 ja uz na testovani nemam nervy😐7.2. jdu na krev do caru, tak uz to vydrzim. Uz se mi nechcou hledat duchove😂

akcinorev7
12. únor 2018

@majina89 jak to dopadlo?

majina89
autor
12. únor 2018

Ahoj. @akcinorev7 tehotenstvi potvrzeno. Takze tento tt je funcni. Otazka je, zda bude tehotenstvi prosperovat, dozvim se zitra - uz 3.odber na hcg. Krvacim totiz 😢

priefi
13. únor 2018

@majina89 tehu potvrzeno? To znamena, ze na ultrazvuku uz byl prcek? Pokud ano, muzou Ti dat tbl.na udrzeni. Krvaceni se nekdy dostavi i jako zbytkova ms. Ne vzdy to je zacinajici potrat. Budu drzet palce

akcinorev7
13. únor 2018

@majina89 tak to je super! Budu drzet pesti at krvaceni ustane.

lucie2104
10. říj 2018

Dobry den, chtela bych se zeptat... Delala jsem si krevni tehotensky test... Ms mam mit cca za 3 dny. A na testu mi vysel duch u pismene T... Muzu byt tehotna? Kolegyne mi tvrdi, ze tam neco je🙂.... Mate s timto takovou zkusenost?

vendelinka08
10. říj 2018

@lucie2104 uprimne jsem u tohoto testu vzdy videla jen duchy...jeste nekdy jsem ho nevidela jasne pozitivni...tedy ja ho nikdy nezkousela ale tady na mk jsem ho vzdy videla s lehkym duchem. Tak asi stejne nezbyva nez pockat na termin ms a zkusit test znovu jestli zesili nebo ne.

majina89
autor
10. říj 2018

@vendelinka08 ten můj duch tehdy v lednu (začátek diskuze) těhotenství bylo, bohužel skončilo.. Ale teď jsem těhotná znovu 🙂 a to už snad dopadne
@lucie2104

agneska7
10. říj 2018

jako duch tam je zkus obyčejný papírkový

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru